Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. De rivier de IJssel vormt in het zuidwesten grotendeels de natuurlijke grens met Gelderland.

Overijssel staat bekend om haar meren, polders, riviertjes en beken. Je kunt er urenlang ronddwalen, wandelen met je hond(en), in een bootje of op de fiets.

Vakantiehuizen

Vakantiepark: Landal Twenhaarsveld

Locatie: Holten

Vakantieparken

Vakantiehuis: Vechtdalhuisje

Locatie: Ommen

Een heerlijk verblijf op 2 kilometer afstand van het stadje Ommen Overijssel en op 1 kilometer van het Ommerbosch. In de schitterende natuur van Ommen en omgeving kunt u wandelen en fietstochten maken. Voor de sportievelingen is er de mogelijkheid om te kanovaren, maar ook een fluisterbootje huren behoort tot de mogelijkheden.

Villapark de Weerribben

Locatie: Paaslo

Bungalowpark de Weerribben ligt in een betoverende omgeving met Nationaal Park Weerribben Wieden als achtertuin. Hierdoor is het bungalowpark het perfecte vakantieoord voor mensen die houden van natuur, rust, ruimte en indrukwekkende landschappen. De vrijstaande luxe vakantiehuisjes zijn gelegen in het pittoreske dorpje Paasloo.

 

Waterpark Belterwiede

Locatie: Wanneperveen

Welkom bij Waterpark Belterwiede
Voor een heerlijke vakantiebestemming hoeft u niet per se naar het buitenland, want ook Nederland heeft genoeg onvergetelijke vakantiebestemmingen welke u eens bezocht moet hebben. Ook de provincie Overijssel heeft veel te bieden, zeker als u kiest voor natuur, rust en een waterrijke omgeving.

 

Vakantiepark Giethoorn

Locatie: Giethoorn

Beleef Giethoorn.... In het hartje van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u Vakantiepark Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met een gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen! Dit prachtige park tussen het water heeft voor 4 tot 12 personen vakantiehuizen en chalets verspreid over 4 landtongen met allen een eigen aanlegsteiger.

 

Vakantiepark Waterstaete

Locatie: Ossenzijl

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben! In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven. En tevens maakt u tussen 1 maart en 1 november gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen!

 

 

Campers

Familiecamping De Vossenburcht

Locatie: IJhorst

De camperplaatsen zijn voorzien van alle gemakken. Zo heeft u de beschikking over 10 ampere stroom en zijn de plaatsen ongeveer 50 m2. De camperplaatsen zijn voorzien van gratis draadloos internet. De camperplaatsen liggen dicht bij het 5-sterren sanitairgebouw.

Heeft u meer dan 1 huisdier en wilt u deze graag meenemen? Neem dan even contact met ons op. In overleg is veel mogelijk.

 

Campings

Familiecamping De Vossenburcht

Locatie: IJhorst

Als je aan komt rijden door het Reestdal in Overijssel, begint de ontspanning al voor je de familiecamping op rijdt. De weg loopt tussen mooie uitgestrekte weiden, veel natuur en boerderijen.

U boekt direct bij de camping.

Heeft u meer dan 1 huisdier en wilt u deze graag meenemen? Neem dan even contact met ons op. In overleg is veel mogelijk.

Camping Si-Es-An

Locatie: Balkbrug

Het hoort er tegenwoordig helemaal bij, kamperen met de hond. Uw hond is natuurlijk ook een lid van het gezin en gaat graag mee! Daarom is uw hond altijd welkom op onze camping. Wanneer u in het bezit bent van een ACSI kaart mag uw hond zelfs gratis mee. Bovendien ligt onze camping in het prachtige Reestdalgebied. U kunt hier heerlijke wandelingen maken met uw hond en hier en daar zijn er kleine waterpartijen waar uw hond kan zwemmen.

 

Camping 't Witte Zand

Locatie: Meppen

Uw hond mee naar de camping? Kom dan kamperen op hondvriendelijke Camping ’t Witte Zand. U loopt namelijk direct vanaf de camping de bossen in, voor uren wandelplezier met uw hond. In de directe omgeving van de camping zijn diverse losloopgebieden. Uitgewandeld? Dan wil uw hond vast wel even afkoelen in de zwemvijver op ons eigen terrein.

 

Camping 't Veld

Locatie: Rheeze

Gaat jouw hond ook altijd mee als je op vakantie gaat? Kamperen met je hond in Nederland is bij Camping 't Veld heel normaal. Wij hebben dan ook verschillende kampeervelden waar jouw hond van harte welkom is. Op onze camping in Nederland met hond is er per kampeerplek twéé huisdieren toegestaan. Niet alleen is onze camping huisdiervriendelijk, ook aan de kinderen is gedacht. De vele kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten voor jong én oud zorgen ervoor dat het gehele gezin, inclusief hond, een fijne vakantie beleeft.

Scroll naar boven