Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. De rivier de IJssel vormt in het zuidwesten grotendeels de natuurlijke grens met Gelderland.

Overijssel staat bekend om haar meren, polders, riviertjes en beken. Je kunt er urenlang ronddwalen, wandelen met je hond(en), in een bootje of op de fiets.

Vakantieparken

Vakantiepark: Landal Twenhaarsveld

Locatie: Holten

Natuurlijk mag de hond mee op vakantie, op vrijwel alle parken van Landal zijn ze van harte welkom. Wilt u uw trouwe viervoeter extra verwennen, reserveer dan een speciale hondenbungalow. Aan alles is gedacht: van hondenmand en bench tot omheinde tuin en van een warme hondendouche op het park tot zelfs een speciaal hondenmenu in het restaurant. Hier gaat het gezegde 'geen beter leven dan een hondenleven' zeker op.

Vakantiepark: Weerribben

Locatie: Paaslo

Bungalowpark de Weerribben ligt in een betoverende omgeving met Nationaal Park Weerribben Wieden als achtertuin. Hierdoor is het bungalowpark het perfecte vakantieoord voor mensen die houden van natuur, rust, ruimte en indrukwekkende landschappen. De vrijstaande luxe vakantiehuisjes zijn gelegen in het pittoreske dorpje Paasloo.

 

Campers

Familiecamping De Vossenburcht

Locatie: IJhorst

De camperplaatsen zijn voorzien van alle gemakken. Zo heeft u de beschikking over 10 ampere stroom en zijn de plaatsen ongeveer 50 m2. De camperplaatsen zijn voorzien van gratis draadloos internet. De camperplaatsen liggen dicht bij het 5-sterren sanitairgebouw.

Heeft u meer dan 1 huisdier en wilt u deze graag meenemen? Neem dan even contact met ons op. In overleg is veel mogelijk.

 

Campings

Familiecamping De Vossenburcht

Locatie: IJhorst

Als je aan komt rijden door het Reestdal in Overijssel, begint de ontspanning al voor je de familiecamping op rijdt. De weg loopt tussen mooie uitgestrekte weiden, veel natuur en boerderijen.

U boekt direct bij de camping.

Heeft u meer dan 1 huisdier en wilt u deze graag meenemen? Neem dan even contact met ons op. In overleg is veel mogelijk.

Camping 't Veld

Locatie: Rheeze

Gaat jouw hond ook altijd mee als je op vakantie gaat? Kamperen met je hond in Nederland is bij Camping 't Veld heel normaal. Wij hebben dan ook verschillende kampeervelden waar jouw hond van harte welkom is. Op onze camping in Nederland met hond is er per kampeerplek twéé huisdieren toegestaan. Niet alleen is onze camping huisdiervriendelijk, ook aan de kinderen is gedacht. De vele kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten voor jong én oud zorgen ervoor dat het gehele gezin, inclusief hond, een fijne vakantie beleeft.

Scroll naar boven