Boek hier online via Dogsallowed uw perfecte hondvriendelijk vakantiehuis met de hond in Groningen.

Vakantie met huisdieren in Groningen.
Huur een vakantiehuis met uw hond(en) in Groningen. In deze provincie zijn de aangeboden huizen meestal groter en de prijzen beduidend lager en zijn uw hond(en) toegestaan.

Cultuurvakantie met huisdier in Groningen.
Houd u meer van de cultuur? ontdek dat tijdens uw vakantie met uw hond in Groningen.

Actieve vakantie met uw hond in Groningen.
Een actieve vakantie met uw huisdier in Groningen is gezellig en ontspannend, zowel voor uw hond als voor u.

B&B

Bed & Breakfast Noordwolde

Locatie: Noordwolde

De oude deel van de boerderij is verbouwd tot woonruimte, waarbij ook een ruimte voor logies en ontbijt is gecreëerd. De ruime kamer is comfortabel ingericht met volop privacy, een eigen toegang, toilet en luxe badkamer. In de ochtend bereiden wij u een uitgebreid ontbijt dat u op de kamer of in de tuin kunt nuttigen. Een kleine en eenvoudige kitchenette maakt ook langer verblijf aangenaam. In overleg is het mogelijk om (zonder extra kosten) gebruik te maken van voorzieningen als barbecue of fietsen.

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen: groningen

Locatie: Zoutkamp, Vlagtwedde, Steendam, Reiderland

Boek uw vakantiehuis rechtstreeks bij Belvilla. Dogsallowed heeft voor u de mooiste accommodaties in Groningen geselecteerd waar u welkom bent met 1 tot en met 5 honden in een vrijstaand huis, Villa, Chalet, Appartement of een Boerderij eventueel met een omheinde tuin. Wel of niet op een vakantiepark, aan de kust, aan een meer, bij een golfbaan aan u de keuze.

 

Vakantiehuizen: Natuurhuisje

Locatie: Groningen

Doordat Groningen in het noorden ligt is de temperatuur er gemiddeld iets lager dan in de rest van Nederland. In Groningen wordt dan ook gesproken van een zeeklimaat. Door de wind uit zee daalt de temperatuur in de winter minder snel als in de gebieden waar sprake is van een landklimaat. Qua temperatuur en klimaat is de zomer het perfecte moment om deze provincie te bezoeken. Je hebt dan de minste kans op regen en de temperaturen zijn er zeer aangenaam. Kies dus snel jouw favoriete huisje in Groningen en geniet van een heerlijke vakantie in eigen land!

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties: Wedde

Locatie: Wedde

Een woonboerderij die bestaat uit 3 losse appartementen (8 slaapkamers, max. 16 personen). Er zijn 4 badkamers op de begane grond, 3 smart televisies, WIFI, royale tuin met schommels en tuinmeubilair. Twee appartementen hebben openslaande deuren naar het terras. Je kijkt naar een parkachtige tuin met vijver en hoge bomen, volop zon én schaduwplekken. Doelgroep zijn families (grootouders, kinderen, kleinkinderen) of volwassen vriendengroepen (advies max. 10 volwassenen). Fantastische omgeving en honden toegestaan. Ook 7 tentplekken en 3 slaaphutjes op het terrein, bv. voor bezoekers voor 1 nacht?

 

Groepsaccommodaties: Nieuwolda

Locatie: Nieuwolda

Het betreft een rustieke familieboerderij uit 1896. Het woonhuis mag dan wel ruim 100 jaar oud zijn, maar de voorzieningen zijn geheel van deze tijd. Voor de sportieve gasten is er een speelveld met voetbaldoel. Heerlijk luieren op het terras kan natuurlijk ook, terwijl de kinderen zich vermaken in het speeltuintje. Voor ontspanning binnenshuis kun je terecht in de gezellige huiskamer voor een potje tafeltennis, sjoelen of een Oudhollands spel. De sportschool hoef je niet te missen: fitnessapparatuur is aanwezig. Het huis is centraal verwarmd, er is een goed geoutilleerde keuken met 2 gasfornuizen en er zijn zeven slaapkamers met in totaal 20 slaapplaatsen. Er zijn twee badkamers en vier toiletten. De benedenverdieping is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Huisdieren mag je gerust meenemen.

Campers

Campers: Groningen

Locatie: Groningen

In deze door Dogsallowed geselecteerde campers in Groningen kan jij je hond(en) meenemen op vakantie zodat jullie samen kunnen genieten!.
Wel zo fijn dat jouw trouwe viervoeter mee kan op vakantie!

 

Campings

Eurocampings Groningen

Locatie: Groningen

Dogsallowed heeft voor u alvast de campings in Groningen geselecteerd waar honden in het hoogseizoen en laagseizoen welkom zijn en beschikken over een hondenuitlaatplaats.

 

 

Vakantieparken

Vakantieparken: Friesland

Locatie: Friesland

Boek uw vakantiehuis rechtstreeks bij Belvilla. Dogsallowed heeft voor u de mooiste accommodaties op een park in Friesland geselecteerd waar u welkom bent met 2 honden.

Scroll naar boven