U wilt graag uw hond(en) meenemen op wintersport? Met Dogsallowed geen probleem!! In de door Dogsallowed geselecteerde accommodaties is het zeer zeker mogelijk om uw hond(en) mee te nemen. Dogsallowed biedt u een skivakantie samen met uw hond. Grote keuze aan vakantiewoningen en vakantiehuizen. Hier direct te boeken!

In de Franse wintersportgebieden kunt u heerlijk genieten van de sneeuw en u kunt ook uw hond meenemen. Als u van wandelen houdt, want u kunt prachtige sneeuwwandelingen maken samen met uw hond. De hond(en) kunnen naar hartenlust spelen en rennen.

U ziet hieronder een selectie van accommodaties in de wintersportgebieden van Frankrijk waarbij huisdieren zijn toegestaan.
Wintersportgebieden: Val Thorens, St. Martin de Belleville,

Belangrijke informatie voor de hond en u als zijn/haar begeleider!!
Voor een onbezorgde wintersport of wandelvakantie is het belangrijk dat uw hond in goede gezondheid is.
Gezonde honden kunnen tegen de kou, maar er zijn wel degelijk enkele punten waar u rekening mee dient te houden:
* Voorkom onderkoeling
* Let op tegen ijsvorming tussen de tenen, want dat kan pijn doen
* Pas op anti-vries
* Voorkom ‘wintervoeten’
* Houd de oren in de gaten
* Geef uw hond voldoende voedsel

Bed & Breakfast

B&B: Solneige

Locatie: Vaujany

Sfeervol skichalet en appartementen te huur in Vaujany, Alpe d'Huez op basis van halfpension of Bed & Breakfast.

Chalet Solneige is in de winter een sfeervol skichalet. In de zomer is Chalet Solneige een Bed & Breakfast met comfortabele kamers met ontbijt en op de meeste avonden een driegangenmenu. Ons chalet biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke wintersportvakantie of een zomervakantie:

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen: Chalet Amuse

Locatie: Vaujany, vlakbij Alpe d’Huez

Chalet Amuse is een vrijstaand, licht, compleet modern ingericht vakantiehuis in chalet stijl voor maximaal 8 personen met tuin en prachtig uitzicht. Chalet Amuse is self catered.
U kunt gebruik maken van de sauna en de jacuzzi van Chalet Solneige.
.
.
.

Vakantiehuizen: Chalets

Locatie: Frankrijk

Chalets en appartementen te huur voor 2 tot 50 personen, desgewenst inclusief catering, skipassen, materiaalhuur en skilessen.
Dogsallowed heeft alvast de accommodaties geselecteerd waar u welkom met uw hond bent.

Vakantiehuizen: Chalets

Locatie: Frankrijk

Wie kent het niet, de welverdiende vakantie staat voor de deur, de voorpret is groot, maar wat moet u met uw huisdier? Wanneer u uw hond in de vakantie graag aan uw zijde heeft, dan kunt u met onze aanbiedingen een paar fantastische dagen samen met uw vierbenige vriend doorbrengen. Boek een van onze hondenvriendelijke accommodaties.

Scroll naar boven