De Friese taal, de Friese meren, de skutsjes, de Elfstedentocht de mensen maken de provincie uniek!!
In Friesland kunt u natuurlijk heerlijk watersporten, wandelen langs de waddenkust of een van de Friese Waddeneilanden bezoeken.

Vakantie met huisdieren in Friesland.
Vanaf uw vakantiehuis in Friesland kunt u eenvoudig kiezen voor de prachtige vaarroutes in Friesland. De Turfroute, Middelseeroute, Aquaductenroute of de Staandemastroute.
U kunt op diverse plekken aanleggen en zo de dorpen van Friesland met de hond ontdekken.

Cultuurvakantie met huisdier in Friesland.
Houd u meer van de cultuur? ontdek dan de Friesland tijdens uw vakantie met uw hond in Friesland.

Actieve vakantie met uw hond in Friesland.
Een actieve vakantie met uw huisdier in Friesland is gezellig, zowel voor uw hond als voor u.
Ontdek vanuit uw vakantiehuis van Dogsallowed het natuurgebied Princehof en Alde Feanen. De wandel- en fietsroutes zijn fantastisch dankzij de duidelijke bewegwijzeringen.
Langs de kust kunt u wadlopen naar de mooie Wadden via de geulen en zandbanken. Ontdek Friesland met u

B&B

Bed & Breakfast Noordwolde

Locatie: Noordwolde

De oude deel van de boerderij is verbouwd tot woonruimte, waarbij ook een ruimte voor logies en ontbijt is gecreëerd. De ruime kamer is comfortabel ingericht met volop privacy, een eigen toegang, toilet en luxe badkamer. In de ochtend bereiden wij u een uitgebreid ontbijt dat u op de kamer of in de tuin kunt nuttigen. Een kleine en eenvoudige kitchenette maakt ook langer verblijf aangenaam. In overleg is het mogelijk om (zonder extra kosten) gebruik te maken van voorzieningen als barbecue of fietsen.

Bed & Breakfast Enjoy

Locatie: Appelscha

In het gezellige Appelscha aan de rand van het Drents-Friese Wold ligt onze huisdiervriendelijke B&B Enjoy. In de geheel verbouwde accommodatie met eigen douche en toilet zult u snel de rust ervaren welke de omgeving te bieden heeft. Aan uw huisdier (max.2) is ook gedacht, er staat een hondenmand, bench en voer/drinkbak voor hem/haar klaar. In de kleine omheinde tuin kunt u met mooi weer lekker ontbijten zonder dat u zich druk hoeft te maken dat uw viervoeter op pad gaat.

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen: Friesland

Locatie: Tzummarum

Luxe 6-persoons vakantiewoning gelegen op recreatiepark "De Friese Wadden", een rustig park, gelegen op een paar kilometer afstand van de Waddenzee, Franeker en Harlingen, De woning is gelegen op een perceel van ruim 500 m2 en heeft een volledig omheinde tuin. Met kleine kinderen of honden is dit ideaal.

 

Vakantiehuizen: Friesland

Locatie: Koudum

Boek uw vakantiehuis rechtstreeks bij Belvilla. Dogsallowed heeft voor u de mooiste accommodaties in Friesland geselecteerd waar u welkom bent met 1 tot en met 5 honden in een vrijstaand huis, Villa, Chalet, Appartement of een Boerderij eventueel met een omheinde tuin. Wel of niet op een vakantiepark, aan zee aan een meer, bij een golfbaan aan u de keuze.

Vakantiehuizen: Friesland

Locatie: Moddergat

Dit is een knus, vrijstaand vakantiehuisje, geschikt voor maximaal vijf personen. De voormalige schelpenvisserswoning uit 1897 ligt in het kleine dorpje Moddergat. De achtertuin biedt via een poort direct toegang tot de zeedijk. Vanuit de woonkamer heb je een schitterend vrij uitzicht over de landerijen. Het huisje beschikt over alle hedendaagse comfort. Dit huisje is rookvrij.

 

 

Vakantiehuizen: 't Haske

Locatie: St. Johannesga

Dit vakantiehuis, speciaal voor niet-rokers, in landelijke stijl ligt zeer rustig in een mooie omgeving. De inrichting is warm en biedt genoeg comfort voor 6 personen en 3 huisdieren. In totaal kunnen er maar liefst 8 personen verblijven. De complete keuken en fijne badkamer dragen hier zeker een steentje aan bij.
Achter het huis vind je de buitenplaats en tuin met speeltoestel en zandbak. Hier kun je ontspannen van de omgeving genieten terwijl de kinderen spelen op het gras. Het grasveld is gedeeltelijk omheind dus de kinderen of huisdieren kunnen in alle veiligheid spelen en niet zomaar weglopen. Het is een ideale omgeving voor mensen die van rust en ruimte houden. Er staan twee fietsen voor u klaar om het gebied zelf te verkennen.

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties: Oldeberkoop

Locatie: Oldeberkoop

Omringd door groen vind je deze schitterende groepsaccommodatie voor max 12/13 personen. Aan het terras op het westen vind je de entree waar je heerlijk kunt dineren, de avondzon schijnt hier nog lang door. Het natuurhuis heeft een ruime living met houtkachel die het een authentieke en warme sfeer geeft. De royale woonkeuken is modern ingericht met een doorkijk over de gootsteen naar het groen buiten. Aan de lange tafel kun je gezamenlijk eten. De tuin is omringd door groen, waardoor privacy is gewaarborgd.

Campers

Campers: Friesland

Locatie: Friesland

In deze door Dogsallowed geselecteerde campers in Friesland kan jij je hond(en) meenemen op vakantie zodat jullie samen kunnen genieten!.
Wel zo fijn dat jouw trouwe viervoeter mee kan op vakantie!

 

Campings

Eurocampings Friesland

Locatie: Friesland

Dogsallowed heeft voor u alvast de campings in Friesland geselecteerd waar honden in het hoogseizoen en laagseizoen welkom zijn en beschikken over een hondenuitlaatplaats.

 

 

Vakantieparken

Vakantieparken: Friesland

Locatie: Friesland

Boek uw vakantiehuis rechtstreeks bij Belvilla. Dogsallowed heeft voor u de mooiste accommodaties op een park in Friesland geselecteerd waar u welkom bent met 2 honden.

Scroll naar boven