Dogs Allowed > Nederland Fryslan > Nederland Waddeneilanden > Bungalowpark Prins Hendrik

Bungalowpark Prins Hendrik

 

Prins Hendrik Texel bestaat uit een Bungalowpark van 42 vrijstaande huizen met eigen parkeerplek bij het huis, en een *** Hotel met 18 kamers.luchtfoto van park Bungalowpark Prins Hendrik Texel is gelegen aan de rustige noord-oost kant van Texel tegen het wad aan, tussen de natuurgebieden Utopia en De Bol nabij de Schorren en het Waagejot. Ideaal voor de rustzoeker en natuurliefhebber.


      

     

      

Bungalows:

Bungalowpark "Prins Hendrik" ligt op 50 meter afstand van de Waddenzeedijk. Een uniek stukje Nederland in een oase van ruimte en rust. Hier geen bruisende badplaatsen, maar een ideale plek voor wie even de sleur en het gejacht van alledag wil ontvluchten, ongeacht het jaargetijde. Op het park kunt u met de auto tot aan uw bungalow rijden en parkeren voor de deur. Gratis WIFI : In alle bungalows is gratis draadloos internet beschikbaar. Op het park is tevens voor de kinderen volop ruimte en een leuke speeltuin. De bungalows zijn privé eigendom en daardoor verschillend ingericht.

Hotel:

Ons *** Hotel is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers, een mooie uitvalsbasis voor fietstochten, wandelingen en het bezoeken van de vele toeristische attracties op Texel.

De kamers beschikken over een kleine zithoek, een kabel-tv en gratis WiFi. Elke kamer heeft ook een eigen badkamer, waar toiletartikelen klaarliggen.


Het restaurant van “Prins Hendrik” biedt u de mogelijkheid om in een ontspannen omgeving prinsheerlijk te dineren.

Buiten de regelmatig wisselende kaart wordt er door de koks een dagelijks wisselend drie-gangenmenu samengesteld met een keuze in het hoofdgerecht.
 De kaart wordt geïnspireerd door de seizoenen. Texelse producten als lamsvlees, aardbeien, asperges en het ijs van ijsboerderij “Labora”, maar ook vis, kruiden, en met toenemende mate biologische ingrediënten nemen een belangrijke plaats in in de keuken.
‘Huisgemaakt’ is het credo dat voor een groot deel van de gerechten van toepassing is. Ook zijn de invloeden van Franse, Italiaanse en Hollandse keuken hier en daar herkenbaar aanwezig.

Het terras is gelegen aan de zuidzijde van het hotel. Een uitstekende locatie om de dag te beginnen, te lunchen, te genieten van een kopje koffie met daarbij huisgemaakt appelgebak of om bij te komen van uw dagprogramma en een aperitief te gebruiken.

 

Bijzonderheden:

  • restaurant
  • WiFi
  • speeltuin
  • 2 bungalows voor rolstoelgebruikers
  • broodjesservice
  • fietsenverhuur

                                                           
 

010 WEBDESIGN