Dogs Allowed > Nederland Gelderland > Nederland Noord-Brabant > Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties

       

Groepsaccommodatie: De Donkhoeve

Plaats: Nederland > Brabant > Oirschot

"De Donkhoeve" is gelegen in het hart van het nationaal landschapspark "het Groene Woud" en grenst aan het "Mortelen" gebied. In de directe omgeving zijn ook de natuurgebieden van "Kampina" en de "Oisterwijkse vennen" gelegen.

Groepsaccommodatie: Peelhoven

Plaats: Nederland > Brabant 

Het voorhuis van de boerderij is ingericht als vakantiewoning.Peelhoven is gelegen in het buitengebied van het Brabantse Venhorst.
Een schitterende omgeving met talloze recreatieve mogelijkheden. 
Vakantiehuis Peelhoven is, behalve voor het meenemen van paarden, ook uitermate geschikt voor mensen die graag met hun hond(en) op vakantie willen. De tuin is volledig omheind, dus de honden kunnen lekker loslopen. Bovendien is het hele huis voorzien van of laminaatvloeren en tegelvloeren.

 
Vakantiehuizen: De Peelrand Hoeve

Plaats: Nederland > Brabant 

De Hoeve is een multifunctionele verblijfsaccommodatie voor wel 8 tot 10 personen. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een familievakantie! In overleg is het zelfs mogelijk om met meer dan 10 personen te ve...rblijven. Met minder valide is ook rekening gehouden in de vakantiewoning.
 
Groepsaccommodatie: De Dorpswoning Het Uitzicht (14 pers.)

Plaats: Nederland > Brabant >

‘Het Uitzicht’ is een luxe vakantiewoning voor 14 personen. De woning is volledig vrij gelegen in het buitengebied van Leenderstrijp en doet haar naam eer aan. Vanuit elk vertrek van het Uitzicht kunt u genieten van een adembenemend mooi uitzicht. De bijzondere accommodatie is omgeven door landerijen, het natuurgebied De Riesten en Het Leenderbos. Het Uitzicht ligt echt op een unieke plek!

Groepsaccommodatie: De Dorpswoning Het Landelijke ( 12 pers.)

Plaats: Nederland > Brabant >

Dorpswoning ‘Het Landelijke’ is een moderne, zonnige 12-persoons vakantiewoning met een diepe achtertuin. Bij binnenkomst zal dit huis u verrassen! Het huis is modern & smaakvol ingericht, met een mooie mix van kleuren, vormen en inspirerende teksten op de muur!

Het huis heeft een ruime tuin, met aan de zijkant van het huis een overdekt terras, met o.a. ligstoelen en een houten stoere tuintafel.


Groepsaccommodatie: De Dorpswoning De Melkfabriek ( 12 pers.)

Plaats: Nederland > Brabant >

Dorpswoning ‘De Melkfabriek’ is een moderne, royale 12-persoons vakantiewoning gevestigd in een pand wat in de periode van 1898 en 1937 dienst deed als melkfabriek. De oprichting van de melkfabriek was een initiatief van de boeren uit Leenderstrijp; er ontstond een samenwerkingsverband namelijk de coöperatieve roomboterfabriek 'De Eensgezindheid'. Inmiddels is het pand helemaal aangepast tot moderne vakantiewoning en geniet het van een rijke historie.

Groepsaccommodatie: De Dorpswoning Het Knusse ( 4 pers.)

Plaats: Nederland > Brabant >

Aan de rand van Leenderstrijp ligt de sfeervolle 2/4-persoons Dorpswoning ‘Het Knusse’. De naam zegt het al; dorpswoning ‘Het knusse’ is een knus en gezellig vakantiehuis, waar iedereen zich gelijk thuis zal voelen! De woning is modern, maar toch warm ingericht, met een comfortabele zithoek en heerlijke bedden.

Groepsaccommodatie: De Dorpswoning Op Niveau ( 6 pers.)

Plaats: Nederland > Brabant >

In onze dorpswoning Op Niveau slaapt u echt op niveau! De zeer ruime 6-persoons luxe woning (150m2) ligt grotendeels op de eerste verdieping van een ruim 90-jarige woonboerderij. De boerderij is een Brabantse Langgevelboerderij, karakteristiek voor de omgeving. In de woning vindt u mooie hoge plafonds waar de oude balkenconstructie nog geheel te zien is.

Groepsaccommodatie: De Dorpswoning De Plek ( 10 pers.)

Plaats: Nederland > Brabant >

Vakantiewoning ‘De Plek’ is een fraaie vrijstaande woning, direct gelegen aan het grote natuurgebied Het Leenderbos. De 10-persoons vakantiewoning ligt, volgens ons, op één van de mooiste en stilste plekjes van Brabant. De locatie aan het einde van het dorp, te midden van uitgestrekte weilanden, is een van de weinige plaatsen in Nederland waar je nog kunt genieten van "absolute stilte".

Groepsaccommodatie: De Dorpswoning De Zevende Hemel (10 pers.)

Plaats: Nederland > Brabant >

Onze zevende dorpswoning doet zijn naam eer aan………….hij is hemels mooi.
Te midden van uitgestrekte landerijen en in de nabijheid van Het Leenderbos, vindt u op het Brabantse platteland onze nieuwste dorpswoning.
Dorpswoning ‘De Zevende Hemel’ is een zeer sfeervolle, trendy, moderne, comfortabele woning met grote overkapping en een fijne afgesloten achtertuin.


Groepsaccommodatie: De Dorpswoning

Plaats: Nederland > Brabant >

De Dorpswoning heeft een uniek aanbod van huizen in het Brabantse land.
Verspreid over de mooie dorpen Leenderstrijp en Leende liggen de woningen, stuk voor stuk uniek, stijlvol & met smaak ingericht.
De gast staat centraal bij de Dorpswoning. Wij regelen alles voor u.
Van thuiskok tot speciale dagactiviteiten, van een gevulde koelkast bij aankomst.
Geniet van de gastvrijheid en de geneugten van het Brabantse land…

 

010 WEBDESIGN