Dogs Allowed > Luxemburg > Hotels > Hotel Petry

Hotel Petry

Het milieuonvriendelijk Hotel Petry ligt in het centrum van het middeleeuwse stadje Vianden, omgeven door zijn bekende terras met kinderspeelplaats en de privťparkeerplaats. Het hotel beschikt over drie verdiepingen met nieuwe, luxueuze en comfortabele kamers die met de lift makkelijk te bereiken zijn (ook  voor minder validen ). De kamers hebben allemaal douche of bad, WC, telefoon, radiowekker en satelliet tv.

 


Bij slecht weer bieden wij u een alternatief:
Gratis gebruik van ons nieuwe binnenzwembad 14 x 6 meter in Hotel Belle-Vue met hydromassage, waterval en whirlpool + het fitnesscenter in Hotel Petry.
Massages op afspraak.
Aan het milieu wordt gedacht: WCīs worden met regenwater gespoeld, de permanente luchtcirculatie zorgt voor een gezonde omgeving, de warme lucht welke uit het gebouw wordt afgezogen verwarmt de weer instromende koude lucht en omgekeerd, in de zomer wordt de warme lucht afgekoeld. De warmte die ontstaat bij het koelen van onze koel- en vriesruimtes verwarmt het hete warme water voor de douches.

Gratis parkeergelegenheid voor de auto's en gratis garage om de motors en fietsen veilig te stallen.

 

Activiteiten:
2-4 daagse golfarrangementen
Wij reserveren voor U de greenfees op de 18-hole golfplaats in Clervaux, gelegen in de prachtige Luxemburgse Ardennen.
Handicap vereist.

Vianden
Central gelegen tussen Echternach (30km) en Clervaux, Vianden is de ideale startpunt voor dagtrips naar Luxemburg-Stad (45 Km, oude vestingsstad), naar de Luxemburgse moezel (50 km bezoek aan wijnkelders ,vlindertuin), Trier (65 Km, 2000 jaar oude Romeinse stad). Ook bestaat de mogelijkheid tot een fietstocht naar Echternach langs Luxemburgs klein Zwitserland.
Wandelt U naar hartenlust in het natuurpark de Our, ontdek de omgeving met de zorgvuldig aangelegde wandelwegen, zijn talrijke en adembenemende uitzichten. Wisselende flora en fauna in de uitgestrekte bossen en smalle dalen. 

De omgeving van de Ardennen met zijn bossen en bergen is een wandelparadijs voor natuurliefhebbers.
Montain-Biking, kayaken, paardrijden en andere outdoor activiteiten worden hier aangeboden.
Het Luxemburgse land is ook een Eldorado voor motorrijders. Veel bochten en weinig autoīs staan garant voor rijplezier. Nadere informatie over deze rondritten is bij ons verkrijgbaar.


Bijzonderheden:

* Honden welkom
* Wellness
* Restaurant
* Golfarrangementen
* Mountainbiking
* Kajakken
* Paardrijden
* Outdoor activiteiten
* Eldorado voor motorrijders 

                                                         


010 WEBDESIGN