Dogs Allowed > Luxemburg > Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Vakantiehuizen: Chalet Petry

Plaats: Bettel> Luxemburg

Kom genieten van een gezonde, ontspannen vakantie, helemaal buiten, in een van de chalets of appartementen van boerderij „Pitteschhaff“ in het plaatsje Bettel,in de romantische vallei van de Our. op 2 km afstand van Vianden.
Onze chalets ( 8 pers.) en appartementen,( 2/8 pers.) zijn voorzien van centrale verwarming, Voor liefhebbers van wandelen, zijn er bijna 100 km wandelroutes, die de gelegeneid bieden
de schoonheid van onze Ardennen te ontdekken.

Hotels: Hotel Petry

Plaats: Luxemburg > Vianden

Het millieuvriendelijke Hotel Petry ligt in het centrum van het middeleeuwse stadje Vianden, omgeven door zijn bekende terras met kinderspeelplaats en de privéparkeerplaats. Het hotel beschikt over drie verdiepingen met nieuwe, luxueuze en comfortabele kamers die met de lift makkelijk te bereiken zijn (ook in de rolstoel).
De kamers hebben allemaal douche of bad, WC, telefoon, radiowekker en kabeltelevisie.

  

Hotels: Hotel Bellevue

Plaats: Luxemburg > Vianden

Het in 2007 geheel gerenoveerde Hotel Belle-Vue is een modern ecologisch hotel. Het hotel wordt ’s zomers geheel verwarmd door middel van Solarenergie en warmteterugwinning uit de koelcellen, in de winter wordt gebruik gemaakt van houtsnippers. Het hotel is perfect gesitueerd aan de rand van het centrum van het middeleeuwse stadje Vianden. Volop parkeergelegenheid, zowel naast het hotel alswel in de afgesloten privé parkeergarage voor auto’s en motoren. Hotel Belle-Vue is uitermate geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers.

  

 


 

                   


 

                       

Website:www.zooplus.nl


 

010 WEBDESIGN