Dogs Allowed > Frankrijk Wintersport > Alpe d'Huez

Alpe d'Huez

Alpe d'Huez is een van de bekendste skigebieden van Frankrijk. Ruim 250 kilometer piste en 87 liften zorgen ervoor dat iedereen het hier naar zijn zin zal hebben.
Voor de gevorderde skiŽrs vormt de afdaling van de Sarenne een ware uitdaging met een lengte van 17 km de langste zwarte afdaling van Europa. Het is mogelijk om vanaf de Pic Blanc (3330 meter) in ťťn keer door te skiŽn tot 1100 meter (= 2230 meter downhill). De Pic Blanc is ook the startpunt van de adembenemende afdaling via de piste "de tunnel", ťťn van de meest uitdagende afdelingen van de Alpen. Ook zijn er veel mogelijkheden voor 'hors piste' skiŽn. 860 Sneeuwkanonnen zorgen ervoor dat er altijd voldoende sneeuw is. Tot eind april kunt u op de hogere pistes skiŽn.

Ook voor families met kleine kinderen is het skigebied van Alpe d'Huez een geweldige omgeving. Niet voor niets kreeg het pittoreske Vaujany een Golden Ski Award toegekend als beste 'small family resort of the year' ter wereld.

Met een capaciteit van 160 personen zorgt ťťn van de grootste gondels van Europa ervoor dat u vanuit Vaujany in 6 minuten op 2050 meter bent en nog eens 4 minuten later op 2800 meter te midden van het immense skigebied van Alpe d'Huez. Behalve met deze gondel kunt u ook met een cabinelift naar het skigebied gaan.

 

B&B: Solneige

Plaats: Frankrijk > Vaujany

Sfeervol skichalet en appartementen te huur in Vaujany, Alpe d'Huez op basis van halfpension of Bed & Breakfast.

Chalet Solneige is in de winter een sfeervol skichalet. In de zomer is Chalet Solneige een Bed & Breakfast met comfortabele kamers met ontbijt en op de meeste avonden een driegangenmenu. Ons chalet biedt alle ingrediŽnten voor een onvergetelijke wintersportvakantie of een zomervakantie:

   

 

 

 

010 WEBDESIGN