Dogs Allowed > Frankrijk > Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast: Auberge du Précontent

Plaats: Frankrijk > Montagne Bourbonnaise

U wilt op vakantie, ergens waar u tot rust kunt komen, waar u lekker kunt eten en waar u onbeperkt kunt wandelen of fietsen. Een plek om gezellig te zitten en waar u gewoon uzelf kunt zijn. De Montagne Bourbonnaise in de Allier is een niet al te toeristische omgeving, waar u rust en ruimte vindt.Midden in dit gebergte bent u van harte welkom in bij Arie, Petra in
Auberge du Précontent

Website: www.precontent.fr

 

Bed & Breakfast: Chateau de Moulin-le-Comte

Plaats: Frankrijk > Aire-sur-la-Lys

Château de Moulin Le Comte, Bed en breakfast met 5 charme kamers met gastentafel in Aire-sur-la-Lys, gehuchtje in de provincie Pas De Calais.
De gastheren ontvangen U in een groot bourgeois huis uit de 19e eeuw (1850) dat ze met zeer veel liefde hebben laten renoveren en waardoor het zijn oorspronkelijke charme en karakter heeft weten te behouden en waar de rivier de Leie door de 25 are grote tuin loopt van het kasteel.

 

Hotel: Le Marconnes

Plaats: Frankrijk > Auvergne > Basgra

Hotel "LE MARCONNES" is prachtig gelegen in het zuiden van ,in het ongerepte gebied DE AUVERGNE , bekend om haar blauwe kaas Bleu d'Auvergne en linzen.
De dikke muren van de gebouwen zoals het hotel, restaurant en het sanitairgebouw, zijn opgetrokken uit grote grillige stenen De aparte bouwstijl duidt op een bouwjaar van rond 1600. Zo zijn er nog schietgaten in de muren en is er een broodoven. De ingemetselde bloemen boven de deur duiden erop dat het hier vroeger ging om een Château.

 

B&B: Solneige

Plaats: Frankrijk > Vaujany

Sfeervol skichalet en appartementen te huur in Vaujany, Alpe d'Huez op basis van halfpension of Bed & Breakfast.

Chalet Solneige is in de winter een sfeervol skichalet. In de zomer is Chalet Solneige een Bed & Breakfast met comfortabele kamers met ontbijt en op de meeste avonden een driegangenmenu. Ons chalet biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke wintersportvakantie of een zomervakantie:

   

 Hondenwelkom.com is een site waar wij voor u de leukste vakantiehuizen, boerderijen, gite´s, chalet´s, villa´s, campings en groepsaccommodaties hebben verzameld.
In alle accommodaties bent u met uw hond of honden van harte welkom. De accommodaties zijn gelegen in prachtige gebieden in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Website: www.hondenwelkom.com


 

                   


 

                       

Website:www.zooplus.nl

 

 

010 WEBDESIGN