Dogs Allowed > Duitsland > Bed & Breakfast  > Amy's Wohfühlvilla

Amy's Wohfühlvilla

Sinds 2001 - als een van de eerste hotels in Duitsland - hebben wij ons gespecialiseerd in wellness vakantie voor mens en hond.

Als hondenbezitters moesten we de ervaring nog dat in sommige hotels honden worden getolereerd, maar nog steeds niet welkom te maken.  Vooral in hotels spa zal naar verluidt opgedoken van "hygiënische redenen" bij het zien van viervoetige gasten de neus opgetrokken worden.

      Amy's Wohlfühlvilla am Labussee    Kanu fahren in Mecklenburg-Vorpommern

      Zimmer Vergissmeinnicht    Zimmer Maiglöckchen

 

Dus we hebben om het anders te doen om het idee: je hond is bij ons de "special guest"!

Uw hond is bij ons tot de club spa, overal welkom.
Natuurlijk, dit is niet zonder een paar regels, zoals viervoetige gasten zijn allemaal gevaccineerd en u heeft een aansprakelijkheidsverzekering.

Op het terrein - behalve honden speelveld - in de hal en de ontbijtruimte, de honden aangelijnd.  Deze lijn wordt meestal absoluut waargenomen buiten beschouwing voor de andere gasten, want er zijn niet alleen groot en klein (twee-en vier-legged) gasten die kunnen bang zijn, maar om ook uw hond te beschermen tegen onverenigbare soortgenoten.

In onze villa salon, waar ontbijt en diner wordt geserveerd en anderen, uw hond is welkom.

Onze kamers zijn allemaal in de eerste en tweede verdieping.  Aangezien wij hebben geen lift, raden we mensen met oudere honden die de trappen van een van onze dubbele wandeling Labusblick kamer of de vakantiehuizen te huur niet meer kan klimmen.

Een ontspannend toevluchtsoord in een aangename sfeer

Amy's Wohlfühlvilla am Labussee  Omgeven door de prachtige Müritz regio is Amy's Wohlfühlvilla.  Als u op zoek bent naar een gezellige en vertrouwde hotel als een uitvalsbasis voor uw ontdekkingstochten of gewoon een beetje rust en ontspanning in een vriendelijke sfeer dan heb je gelijk met ons.  Wij bieden in termen van accommodatie voor diverse smaken de beste voorwaarden.  Gelieve u te informeren:
Kamer Cottage Fisherman's Cottage 
 
Inclusief:
Wellness arrangementen
Doggy spa-arrangementen

Actieve Vakantie
Actief verkennen van de prachtige natuur!

Kanu fahren in Mecklenburg-Vorpommern  Wie wil er niet om alleen maar "lui" heeft vele mogelijkheden om de natuur te verkennen.

Lange wandelingen, fietsen, varen of kanoën, kunt u het prachtige, heuvelachtige landschap van meertjes weten

Voor de sportliefhebbers, de villa aquafitness, nordic walking introductielessen.
Echt plezier hebben niet alleen onze viervoetige gasten op begeleide wandelingen honden.

Bijzonderheden:

  • Welness
  • Hondenphysiotherapie

 

                                                   

 

 

 

 

 

010 WEBDESIGN