Dogs Allowed > BelgiŽ Ardennen > BelgiŽ Vlaanderen       > Neem uw hondje mee op hotel!!

Neem uw hondje mee op hotel!!

Het "hoogst"gelegen Wandel Hotel van Vlaanderen

12 hotelkamers telt het Hotel-Restaurant gelegen in een verbouwde boerderij / cafť-winkel. Dit "vluchthuis" diende als veilige haven voor o.a. plaatselijke smokkelaars van rookartikelen en boter.  Het karaktervolle huis, is al eeuwen verankerd in het kleine dorpje Teuven, omgeven door groen. Het is een must om in de Voerstreek even een pauze te houden en te genieten van de streek, met de natuur die verzacht en de historie die duidelijk aanwezig is.

Alles ademt hier familiaire gezelligheid en landleven uit. Warm van karakter, in evenwicht en harmonie. Een eeuwenoud pand met bezieling en met respect voor het verleden.

DE B&B van Teuven 
inchecken in het hotel is mogelijk v.a. 16.00u
tijdens lunch gesloten!

 

  

 

  

 

U vertoeft in een echte Herberg

Dit knus hotel in Voeren beschikt over 12 Kamers ze zijn ingericht zoals het "karaktervolle" huis het heeft veroorloofd met zeker aandacht voor"Charme". en detail..,  het maakt deze Herbergachtige sfeer tot een knus geheel. Douche en toilet behoren tot het standaard comfort van de kamers. Elke Kamer heeft zijn eigen typische landelijke stijl. er is gratis WIFI voorzien inhet hotel

Er is TV, radiowekker, een kluisje en haarfohn op iedere Kamer. In de "Warme" zomer maanden is elke kamer voorzien van een ventilator, om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In de ochtend wordt u ontvangen in onze sfeervolle "Gelag-kamer" voor het streekontbijt. 
Na het ontbijt zijn wij graag bereid u tips en Informatie te verstrekken over de omgeving maar ook, om u te helpen om een keuze te maken, betreffende ons assortiment van wandelingen, fietstochten, autotochten. Die wij gratis ter beschikking stellen aan onze gasten!

Wij serveren een streek ontbijt met o.a.het echte Limburgse Speltbrood, vleeswaren, mergelland kaas, appel-perenstroop, scharrelkip eitje, enz. enz. gewoon de dag goed beginnen...

onze B&B is dan ook in de Voerstreek een goed gekend plekje en de rustplaats om een paar dagen onbezorgd te wandelen of fietsen (per e-bike huur) en te genieten van onze streek gerechten / producten.

 Bijzonderheden:

  • restaurant
  • weekend arrangementen
  • midweek arrangementen

 

010 WEBDESIGN