Dogs Allowed > België Ardennen > Vakantiehuizen > Chalet Spirit

Chalet Spirit


In Chalet “Spirit” kunt u een lange of korte vakantie boeken. Het chalet ligt erg rustig en is een fantastische uitvalbasis voor wandel- en fietstochten maar ook voor vele andere activiteiten in de buitenlucht zoals kajakken met hond(en) en kinderen.

                    

                    

 

Het chalet is geschikt voor 2 tot 6 personen. Ook in ons chalet bent u met meerdere honden welkom en vindt u opgemaakte bedden, handdoeken, 2 biabedden voor de honden, water en etensbakken en hondenhanddoeken. Het chalet ligt aan een prachtig uitgestrekt natuurgebied met vele bezienswaardigheden in de buurt.

De honden mogen van ons op de luxe slaapbank en op bed mits u deze even afdekt met de daarvoor bestemde kleden.

Het chalet is volledig ingericht met flatscreen, video en natuurlijk een gezellige openhaard. In de mooi ingerichte keuken vindt u alles wat nodig is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn twee slaapkamers, één slaapkamer voor twee personen met twee boxsprings en één slaapkamer voor drie personen met een dubbel bed van 140 en daarboven een één persoonsbed. Tevens is er een kinderstoeltje aanwezig. De comfortabele bank in de woonkamer kan in een handomdraai worden omgetoverd in een ruime slaapbank voor twee personen.

In de ruim opgezette garage is de wasmachine geplaatst en kunt u zich ook sportief bezig houden met de aanwezige pingpong tafel. In de garage mogen geen auto’s geparkeerd worden.

Bij aankomst vindt u voor de eerste avond een fles wijn en voor de ochtend afbakbroodjes, jam, koffie en thee.

De tuin is omheind.

Omgeving:
Het chalet ligt aan een uitgestrekt natuur gebied. Het is een fantastische uitvalsbasis voor allerlei outdoor activiteiten zoals kajakken, fietsen en natuurlijk wandelen. Wandel en fietstochten kunnen direct vanuit het chalet beginnen. Er liggen volledig uitgestippelde wandelingen en fietsroutes klaar. De wandelroutes zijn ook zeer geschikt voor Nordic Walking.
    
 
Zwemmen voor hond en mens:
Op 15 minuten wandelen, ligt de Ourthe, een schilderachtige kronkelende rivier, met zwemgelegenheid voor de honden en kinderen.
Daar vindt u tevens het Arboretum van Lenoir, een prachtig gebied met vele in- en uitheemse boomsoorten en in het voorjaar vol met bloemen. Het Arboretum van Lenoir is in 1930 door Robert Lenoir gesticht. Door de vele zeldzame exotische boomsoorten en de indrukwekkende dendrologische collecties heeft dit terrein een niet vergelijkbare botanische waarde. Het gebied telt vandaag 4.300 bomen, verdeeld over 1.400 verschillende soorten.

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, opgemaakte bedden, mensen en hondenhanddoeken, afbakbroodjes, jam, koffie en thee voor de eerste ochtend en een fles wijn voor de eerste avond.

Exclusief:
Schoonmaakkosten: € 40,00
Electra:  dag tarief € 0,25 per kWh.
nacht tarief € 0,15 per kWh.
Water: € 2,50 m3
Hout: € 10,00 per mand, eerste mand is van ons

 

Bijzonderheden:

  • hondenbedden
  • eten en drinkbakken
  • onbeperkt aantal honden toegestaan!!
  • ruime wandelmogelijkheden direct vanuit het chalet
  • garage

 

 
 


 

 

010 WEBDESIGN