Dogs Allowed > Zweden Wintersport > Vakantiehuizen > Wintersportbungalow TILLSAMMANS aan het meer.

Wintersportbungalow TILLSAMMANS aan het meer.


Ruime, vrijstaande wintersportbungalow op open, zonnige en stille plek in de winterse bossen van Zweden, temidden van twee mooie ski-gebieden in de provincie Všrmland. Het sfeervolle huis aan de oever van het meer LisjŲn, heeft een woonoppervlak van ruim 120 m, vijf kamers, twee badkamers en ligt op een stuk grond van circa 3.000 m. Aan de voorzijde heeft u op het terras en vanaf onze eigen bootsteiger uitzicht op het (bevroren en besneeuwde) meer en de ondergaande zon. Het goed verwarmde huis ligt prachtig en heeft onder meer een twaalf meter breed, overdekt terras, een open haard en een ruime Finse sauna.

  

Van het bevroren meer gaat een verpletterende rust uit. Als u bereid bent een beetje sneeuw te schuiven, heeft u uw eigen privť-ijsbaan voor de deur (vergeet dus uw schaatsen niet!). Voor een sportieve wandeling stapt u desgewenst achter het huis zo het bos in. In die richting is het 17,3 km voor u het eerste huis tegenkomt. Er zijn daar geen paden, dus stevige wandelschoenen zijn noodzakelijk. Ook een kompas en een detailkaart (beide aanwezig in het huis) doen dan goede diensten.
Uit de talloze sporen in de sneeuw, ondermeer van elanden, reeŽn en vossen, kunt u opmaken dat hier veel wild voorkomt; wild dat zich veelal pas tegen de schemering laat zien. Vooral aan de rand van open plekken in het bos.
Wilt u zich liever met een slee, getrokken door sledehonden door de winterse bossen laten vervoeren? Op nog geen 15 minuten van ons huis (bij Lysvik) kan dat.

 

Het huis
De goed geÔsoleerde en behaaglijk verwarmde bungalow ligt op slechts enkele minuten rijden van Lysvik, halverwege Sunne en Torsby. Het huis is comfortabel en compleet ingericht. Ideaal voor zes personen. Het maximum aantal slaapplaatsen is acht. Er zijn, behalve een ruime woonkamer en een open keuken, drie slaapkamers met in totaal zes slaapplaatsen. Voorts een werkkamer-bibliotheek met een tweepersoons slaapbank, twee badkamers, beide met douche en wc, en een ruime sauna. De keuken is volledig ingericht, met o.a. een vaatwasser, oven, koelkast, afzonderlijke vrieskast, magnetron, espresso-machine, Nespresso-apparaat, etc. Alle vertrekken zijn voorzien van elektrische verwarming met digitale thermostaten. Om energie te besparen, wordt het huis tevens verwarmd door een hypermoderne warmtepomp. De badkamer naast de sauna is voorzien van vloerverwarming. Er zijn twee, afzonderlijk van elkaar werkende heetwaterboilers.

Voorts aanwezig: wasmachine, telefoon, videorecorder, tv in 3 kamers, dvd-speler in 2 kamers, 2 computers (Windows XP) met internetverbinding, een scanner en kleurenprinter, 2 stereo-installaties met cd-speler en tapedeck, een piano en een forse voorraad boeken, cd`s en dvd- en videotitels.
Behalve uw eigen linnengoed, zoals: dekbedovertrekken, badhanddoeken, hoeslakens, e.d., hoeft u niets mee te nemen. In de eetkamer is een kinderstoel aanwezig en in de grootste slaapkamer een extra kinderbedje (max. 3 jaar).

 

Het huis heeft aan de voorzijde een 12 meter brede, overdekte varanda. Aan de achterzijde is een (niet overdekt) terras van 30 m. Er is een carport en een houtschuur met een ruime voorraad droog open-haardhout (berken). En, uiteraard voor de kinderen: 3 sleetjes.

 

Bijzonderheden:

* 2 badkamers
* Sauna
* kinderbedje en kinderstoel
* Wasmachine
* Computer
* Aanlegsteiger met 2 roeiboten en Canadese kano

 

                                                

 

 

010 WEBDESIGN