Dogs Allowed > Nederland Noord-Brabant > Nederland Zeeland > De Vlasschure

De Vlasschure

Countryhouse de Vlasschure; de ideale vakantie in Zeeland

CountryHouse de Vlasschure is de uitvalsbasis voor een dagje struinen langs het strand, fietsen door polders en genieten van weidse vergezichten over water en land. Een ideale gelegenheid om heel intens het seizoen te ervaren tijdens een vroege wandeling door de inlagen van Noord Beveland of het speuren naar de vele vogels. Een ideale vakantie in Zeeland!

 

 

       

       

 

Countryhouse de Vlasschure; appartementen in Zeeland

Uniek gelegen aan natuurgebied en grenzend en op loopafstand van dorpskern ligt het appartementencomplex CountryHouse de Vlasschure. Hierin zijn 2-,4-,5- en 6-persoons appartementen, bungalows, kamers en groepsaccommodaties ondergebracht, met een totale capaciteit van 34 personen.

Reserveringskosten.
Wij rekenen geen kosten voor de reservering of administratiekosten.

Flexibel.
Door onze kleinschaligheid en persoonlijke verwerking is het mogelijk om met variabele aankomst- en vertrek-datum, het samenvoegen van appartementen, bungalows en kamers en andere specifieke wensen, op maat naar uw wensen te verwerken.

Whirlpool.De tuin is in 2011 heringericht. Een ruim grasveld, grote terrassen en diverse zitjes. Een 4-persoons whirlpool staat op een beschutte plek, met uitzicht op tuin en weides. Hiernaast staat het poolhuis met douche, kleedruimte en zitgedeelte. Het ontbijt wordt hier voor gasten geserveerd.

Hond.
Honden zijn welkom in CountryHouse. Appartement Komeet, Ster en Zon en Kamer 3 zijn geschikt om uw viervoeter mee te brengen.

Paard.
Bij CountryHouse liggen weides, stallen, paddock en loopmolen. Op 50m. van uw woning staat uw paard gestald. De trailer staat op bijbehorende parkeerplaats. De Oosterschelde ligt op 500m. afstand met strand en dijk.

Zeeland, de omgeving & activiteiten

Strand                                                                                                                                                                                           De zee en het strand zijn altijd vlakbij. Op nog geen 500m. ligt de Oosterschelde met kleine intieme strandjes. De eilanden Walcheren, Noord Beveland en Schouwen hebben prachtige brede en schone stranden. Een paradijs voor kinderen.
Schep, emmer en bescherming tegen de zon. Dat zijn meestal de enige zaken, die nodig zijn, om de kleintjes op het strand urenlang bezig te houden. Als het spel van het tij opkomt en het water door eb wegblijft, biedt het gebied nog een veel grotere en opwindende speelplaats. Hier kun je schelpen zoeken, wormen en kleine kreeften zien graven en kleine beekjes in grotere riviertjes zien veranderen. Veel moeders en vaders pakken dan ook spontaan een schep en graven samen met hun kinderen. Mocht het geen strandweer zijn of u wilt wat afwisseling, dan zijn er talrijke indoor-speelhallen en zwembaden langs de hele kust te vinden, zodat er geen verveling is. Paardrijden, fietsen en veel sportactiviteiten zorgen voor aanvullende afwisseling.

Ruiterroute
Noord Beveland ontdekken te paard of met aanspanning. Er zijn verschillende routes samengesteld voor ruiters en menners, op handzame kaartjes.

Fiets-/wandelroute
Er zijn verschillende wandelroutes, door de inlagen, over strand en polderwegen. Mooie vergezichten over het water en het land. Fietsen van eiland naar eiland over bruggen of ´fiets een rondje met een pondje´.

Autoroute
Middenzeelandroute´ ANWB loopt langs CountryHouse.

Wijngaard
Tegenover CountryHouse de Vlasschure ligt wijngaard ´de Druivengaerde´, die ook te bezoeken is.

Steden
We liggen centraal voor een bezoek aan Middelburg, Goes en Zierikzee.
Zeker het historische stadje Veere is een bezoek waard.

Slecht weer voorzieningen
Winkelen in overdekt Vlissingen, diverse musea. Deltawerken Neeltje Jans

 

Bijzonderheden:

  • honden welkom
  • paardenwelkom
  • wijngaard
  • strand 500 meter
  • groepsaccommodatie

                                                        

 

 

010 WEBDESIGN