Dogs Allowed > Nederland Fryslan > Nederland Waddeneilanden > B&B - HappyNes

B&B - HappyNes

Zoekt u een ruim, gezellig vakantiehuisje op Ameland? Dan bent u bij HappyNes aan het juiste (web)adres. Want hier hebt u een ruime keuze uit knusse, landelijke huizen midden op Ameland, vlakbij het centrum van Nes.

 

       

       

 

Een deel van ons aanbod is geheel nieuw gebouwd en begin 2011 in gebruik genomen. Er is veel aandacht besteed aan alle mogelijke wensen om uw verblijf bij HappyNes werkelijk tot een onvergetelijke ervaring te maken. Er is een kinderboerderij met mooie eendenvijver en een speeltuin met moderne speeltoestellen aanwezig op het terrein. Zeer kindvriendelijk!

Al het mooie van Ameland is dichtbij. Nes is een ideaal startpunt voor fiets- en wandeltochten. Binnen vijf minuten bent u op het strand, in de duinen of in het bos. En vanuit uw typisch Amelandse vakantiehuisje loopt u zo het oergezellige centrum van Nes in om te winkelen of om even lekker op stap te gaan!

Ook kinderen genieten op Ameland
Kinderen vermaken zich gegarandeerd in en om het huis. In de zandbak, op de glijbaan of op de trampoline. Voetballen, badmintonnen en tafeltennissen: Alles kan op het groene erf van HappyNes, waar de kindvriendelijk ingerichte vakantiehuizen omheen liggen.

 

Ontdek en geniet het mooie Waddeneiland Ameland!

Ameland biedt de perfecte combinatie van het echte eilandgevoel met z'n brede stranden, blonde duinen, bos- en natuurgebieden en toch een optimale bereikbaarheid. De overtocht met de moderne
veerboten van Wagenborg Passagiersdiensten duurt slechts Ī 45 minuten en de veerboten varen in het hoogseizoen vrijwel ieder uur.

Er zijn vier historische dorpen op Ameland: Hollum, Ballum, Nes, Buren. Met hun karakteristieke commandeurswoningen ademen ze de sfeer van lang vervlogen tijden. In de dorpen vindt u vele leuke winkeltjes en restaurantjes met zonnige terrassen.

90 kilometer fietspad door bos, duin en langs de waddendijk bieden een uitgebreide mogelijkheid tot ontspanning.
 

Nabij het dorp Ballum, vindt u Airport Ballum waar u rondvluchten kunt maken en ook is er de mogelijkheid om parachute-sprongen te maken.

Voor mensen die liever met beide benen op de grond blijven is er een 9-holes golfbaan nabij het dorp Hollum.

Voor liefhebbers van cultuur en historie biedt Ameland een zestal musea en attracties, waaronder de vuurtoren. Vanuit de verschillende musea worden regelmatig excursies georganiseerd.

Bijzonderheden:

  • faciliteiten voor kinderen
  • internet
  • B&B
  • wasserette

                                                            

 

 

 


010 WEBDESIGN