Dogs Allowed > Nederland Noord-Holland > Vakantieparken > De Groote Vliet

De Groote Vliet

Ons vakantiepark biedt u de keuze uit 7 verschillende accommodaties. U kunt hier geheel alleen, met uw gezin of de hele familie terecht. De bungalows en chalets variŽren van 4 personen tot wel 10 personen. Al onze bungalows en chalets zijn voorzien van de meest denkbare gemakken. Ontbreekt het u aan iets? Onze receptiemedewerker staat voor uw klaar! De chalets en bungalows die wij verhuren zijn allemaal vrijstaand en omringt met veel groen, zo heeft u voldoende privacy.

   

   

Het vakantiepark:

Recreatiepark De Groote Vliet ligt op een unieke locatie in Noord-Holland tussen kilometers vis- en vaarwater. In het hoogseizoen is onze ontspanningscommissie actief, die voor jong & oud verschillende activiteiten organiseert. Voor de volwassenen is er sjoelen, bingo, etc. Voor de jeugd kunt u denken aan eej jeugdsport- en speldag, kinderdag, bingo, sjoelen, etc. Op het park ontbreekt u het haast aan niets, maar ook in de omgeving is voldoende te beleven. Alles is binnen handbereik om van een onvergetelijke vakantie te genieten. Wilt u liever tot rust komen, een hengeltje uitgooien of lekker varen, dat bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Bungalow of chalet huren:
Wij bieden u diverse mogelijkheden zodat u kunt kiezen uit veel verschillende vakantie accommodaties die precies past bij uw wensen. Kies hieronder de chalet of bungalow van uw keuze:

- Valeriaan 4 personen

- Vlotvaren 4 personen

- Zwanenbloem 4 personen

- Wilgenroos 4 personen

- Waterlelie 6 personen

- Wilgenroos 6 personen

- Wilgenroos 6-10 personen

Huisdieren zijn onbeperkt toegestaan op ons park. Het is mogelijk om een vakantiehuisje te huren die omringd is met hekwerk. Tevens is er een hondentoilet op het park.

Ons park is geheel omringt door kilometers vaar- en viswater: vissen op snoek, snoekbaars, karper, witvis, paling, brasems, voorns, boerenkarper, etc. het is allemaal mogelijk op ons park. En dat nog wel uit vrijwel direct alle chalets en bungalows!
Op het terrein ook de Karpervijver gelegen. Dit is ons eigen viswater en hier hoeft u dus geen specifieke visvergunning voor te hebben, u dient zich alleen te houden aan een aantal regels.

Het gebruik van de WIFI in de huisjes is gratis.

Omgeving:

In de receptie hebben wij veel verschillende folders van bezienswaardigheden en mogelijkheden voor recreatie en ontspanning in de omgeving, zowel voor binnen als buiten. Naast alle faciliteiten die het park kent, is er vlak bij het park ook genoeg te doen. Varen, zeilen, zonnen, zwemmen, vissen of surfen bij het ďVooroeverprojectĒ dat praktisch bij ons voor de deur ligt. Een perfecte combinatie van water, natuurgebied en zonneweiden.

Onderdijk ligt in de gezellige gemeente Wervershoof aan het IJsselmeer, ongeveer 55 kilometer boven Amsterdam. U vindt ons middenin de historische driehoek Hoorn (22,5 km), Enkhuizen (18 km) en Medemblik (3,5 km).

Medemblik is niet alleen bekend als modern zeilcentrum, maar is tevens in het bezit van een gezellige binnenstad en een haven. Vanuit hier kunt u een dagtocht maken waarbij u met de museumstoomtram naar Hoorn tuft, met de trein naar Enkhuizen gaat en met een authentieke veerboot terug naar Medemblik vaart.

Bezoek ook eens kasteel Radboud, het Bakkerij-museum en het Stoommachinemuseum in Medemblik. In het Buitenmuseum in Enkhuizen herleven ďoude tijdenĒ. Het is uw bezoek meer dan waard.

Fietsenverhuur Lakkie vindt u aan de toegangsweg naar ons park, zij weten alles over de verschillende fietsroutes en mogelijkheden.

In het dorp treft u ook een midgetgolfbaan en een 18 holes golfbaan.

Bijzonderheden:

-Huisdieren zijn onbeperkt toegestaan
-Het is mogelijk om een vakantiehuisje te huren die omringd is met hekwerk
-WIFI
-Karpervijver
-Hondentoilet  
-fietsverhuur
-sportvissen
-7 verschillende accommodaties

                                                


010 WEBDESIGN