Dogs Allowed > Nederland Noord-Holland > Bed & Breakfast > Take2 Beach & Bungalows

Take2 Beach & Bungalows

Take2 voor een heerlijke dag op het strand of een heerlijke vakantie in 1 van onze gezellig en compleet ingerichte Beachbungalows.

     

 

      

 

BeachBungalows op het strand
Aan de voet van de Noordwijkse Coepelduinen, op het mooiste stukje strand staan 5 gezellige, en compleet ingerichte BeachBungalows met uitzicht op de Noordzee.

Vanuit de bungalows stapt u direct via uw eigen terras het strand op. Naar het zuiden (richting Katwijk) is een breed strand waar u heerlijk kunt zonnen of uitwaaien, afhankelijk van het jaargetijde. Het brede strand leent zich bij uitstek voor lange wandelingen. Ook door de duinen zijn prachtige wandelroutes uitgezet.

Kortom, een verblijf in een van de beachbungalows van Take2 Beach & Bungalows is pure ontspanning, ongeacht het jaargetijde of de weersomstandigheden.

Verhuur van de Beachbungalows is

• Incl. Gas, water en Elektra, Parkeerkaart, biologisch keukenpakket en 2 ligstoelen.
• Excl. Toeristenbelasting, bedlinnen, huisdier ( max.2), schoonmaakkosten, en eventuele 2e parkeerkaart  p.dag

Take2 is een EKO reisbestemming. Het naast gelegen strandpaviljoen heeft een duurzaam, rustig en ingetogen karakter met veel biologische produkten, u zult na uw vakantie weer uitgerust en ontspannen huiswaarts keren.

In ons naastgelegen strandpaviljoen krijgen u en uw gasten 10% korting tijdens uw verblijf.

Heerlijk even ontspannen, uitwaaien en even bijtanken..... Take2 is in het seizoen elke dag geopend !
Nieuw is ons compleet vernieuwde terras, heerlijk loungen en stijlvol genieten van onze heerlijke gerechten van de verrassende nieuwe menukaart. De mooiste dag van je leven, trouwen in ons trouwprieel op het strand geeft het ultieme romantische gevoel van de mooiste dag. 
 
Take2 is momenteel niet geopend, vanaf eind februari 2013 bent u weer van harte welkom...voor een kop koffie, lunch, diner of complete vakantie in één van onze Beachbungalows.
Take2 is van maart t/m begin oktober elke dag open voor ontbijt, lunch en diner
Elke dag kunt u al vanaf s`morgens genieten van ons nieuwe terras met olijfbomen en onze verassende gerechten van onze vernieuwde menukaart.  Heerlijk ontbijten, lunchen of dineren met uitzicht op de Noordzee.

Strandpaviljoen Take 2 Beach & Bungalows is een EKO vakantie bestemming aan de Noordwijkse kust. Het enige Green-key strandpaviljoen van Noordwijk! Duurzaam & Puur natuur.
Take2 is een gezellig strandpaviljoen geopend tijdens het strandseizoen van eind februari t/m begin oktober.
Ongeacht de temperatuur, of de zon schijnt, en welke dag het is, wij zijn open. Of u nu wilt genieten van een heerlijke dag aan een zonnig strand, een kop koffie of koel drankje op het terras of een complete vakantie in één van de BeachBungalows naast het strandpaviljoen, Take2 biedt het allemaal op een duurzaam en milieuvriendelijke wijze.

In ons gezellige paviljoen of op ons terras kunt u terecht voor een (h)eerlijke maaltijd of genieten van een eerlijk kopje biologische koffie/cappuccino of koud drankje. U kunt er ontbijten, de lunch gebruiken of dineren. Ook is het mogelijk om zelf te BBQen in ons restaurant van 4 t/m 14 personen voor  € 25,50,- p.p.  incl. voor en nagerecht. Uiteraard is er voor de kinderen een aangepast menu. En voor de hond zijn tevens snacks en eten verkrijgbaar.

Wilt u eten met een grotere groep? Ook dat kan bij Take2. Er zijn diverse mogelijkheden zoals barbecuen (vanaf 4 personen), warme en koude buffetten (tot ca. 120 personen) of een drie gangen menu (tot ca. 60 personen). Ook kunt u bij Take2 terecht voor feesten en partijen, High tea's en veel meer arrangementen. Kom eens langs om vrijblijvend te praten over uw wensen of stuur ons uw wensen per mail

Take2 is te vinden aan de Koningin Astridboulevard in Noordwijk direct aan het deel van het strand tussen Noordwijk en Katwijk waar honden vrij kunnen rondlopen. Uiteraard is uw huisdier hier dus ook van harte welkom. Onze gezellig en knus ingerichte strandhuisjes vindt u direct naast het strandpaviljoen. De strandhuisjes hebben allen uniek uitzicht op zee en staan ruim uit elkaar. 

Bijzonderheden:

  • ontbijt
  • barbecue
  • Beach Bungalows
  • trouwen op het strand
  • feesten en partijen

 

 

 

010 WEBDESIGN