Dogs Allowed > Nederland Gelderland > Nederland Noord-Brabant > B&B - De Donkhoeve

B&B - De Donkhoeve

Gastvrij en landelijk genieten,  in een groene en rustige omgeving. Overnachten in een nostalgisch, vrijstaand boerderijtje of in het voormalige stalgedeelte van een langgevelboerderij. Vertoeven in een gezellige, landelijke sfeer met het comfort van nu, zoals een compleet ingerichte keuken, open haard, wifi, sauna/infrarood cabine en verwarmde terrassen.

     
     

     

De Donkhoeve is gelegen aan de rand van het eeuwenoude landschap de Mortelen, nabij Kampina, Oisterwijkse bossen en vennen met veel fiets en wandelroutes. Het historische Oirschot , een van de mooiste dorpen van Brabant, ligt op 3 km afstand en heeft ruim 300 monumenten en 11 natuurgebieden.
U kunt de bourgondische Brabantse sfeer proeven in  een ruime keuze aan eetgelegenheden, cafeetjes en boerderijterrassen. Vanaf de Donkhoeve in Oirschot is een bezoekje aan de Efteling, Safari park Beekse bergen, de steden Eindhoven, Tilburg of īs-Hertogenbosch een zeer geschikte locatie.

Op het boerenerf zijn veel borders en terrasjes, De tuinbanken bieden u de mogelijkheid uit te kijken over de weilanden om het vee te zien grazen.
Naast onze mini Shetlanders Reesy en Tesly, bevolken ganzen, kippen, en Snuffel ons hondje de boerderij. Voor paardenliefhebbers is er altijd de mogelijkheid om een paard mee te brengen. Stalling ter plaatse is mogelijk. Ook honden zijn van harte welkom.
Wij verhuren per appartement alleen aan 1 gezelschap, bij een kleine bezetting blijven de overige kamers ongebruikt.

Het is mogelijk een arrangement te reserveren, zoals: Romantisch, Bourgondisch, een culinair wandel- step- of fiets arrangement of het grieten of knullen arrangement.

De Donkhoeve organiseert groepsactiviteiten. Uitermate geschikt voor uw uitstapjes met familie, vrienden, collega's, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes. Alle activiteiten kunnen worden gecombineerd tot een dagarrangement, met gebruik van koffie, thee een picknick of knapzak.

Onze Bed & Breakfast gasten kunnen gebruik maken van diverse aan de Donkhoeve gelegen fiets en wandelroutes, zoals een 180 km knooppunten wandelroute, of onze eigen bourgondische step, wandel- of fietsroute. In de directe omgeving bevinden zich diverse musea, opengestelde tuinen, molens, visvijvers, jeu de boules banen, kegelbaan, golf- en midgetgolfbanen, dieren- en attractieparken, zoals de Efteling, Beekse Bergen, en Bobbejaanland.

Overdekte en openluchtbaden, zoals zwembad Kronenburg, Aquabest, de Tongelreep en het E3 Strand. Ook de steden 's-Hertogenbosch Eindhoven en Tilburg bieden veel mogelijkheden.

 

Bijzonderheden:

  • Fiets en wandelroutes
  • paardenstalling
  • WiFi
  • diverse arrangementen

 

                                                       

 

 

 

010 WEBDESIGN