Dogs Allowed > Nederland Waddeneilanden > Nederland Drenthe > Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

          

Vakantiehuizen: Vakantiewoning Emsland

Plaats: Nederland > Duitsland > Emsland

De bungalow die wij te huur aanbieden staat net over de grens bij Emmen in het Duitse Emsland. Het Emsland is een gebied waar vooral fietsers en wandelaars hun hart op kunnen halen. Een landschap met bossen, heide en weilanden. Een fijne bestemming voor een korte of een langere vakantie.


Vakantiehuizen: d'Olde Kamp

Plaats: Nederland > Drenthe

d'Olde Kamp is gelegen in het het dorpje Ansen, tussen de brinkdorpen Ruinen en Dwingeloo. Dwingeloo heeft in het najaar van 2012 het predikaat "Groenste dorp van Europa" gekregen en heeft hiermee zelfs mooie dorpen in de Alpen achter zich gelaten. Voor u de garantie op een prachtige omgeving.


Camping: De Bronzen Emmer

Plaats: Nederland > Drenthe > Meppen

Midden tussen drie prachtige Drentse natuurgebieden ligt vakantieoord de Bronzen Emmer. Vlak bij Meppen in het zuidoosten van de provincie. Hier is de plek waar je als recreant of toerist vindt wat je zoekt. Een rustige, groene omgeving, accommodaties ( camping, seizoenplaatsen en 6 persoons Finse Bungalows) op vijf sterren niveau. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend!
     

 

Vakantiehuizen: Vakantiewoning Veenhof

Plaats: Nederland >Drenthe > Gieten

Even buiten Gieten, gelegen aan de Hondsrug en gebouwd op een zandplaat in het veen, ligt het buurtschsp Veenhof. Een idyllisch plekje welke uitermate geschikt is voor fietsers, wandelaars, ruiters en amazones en golfers. Op zo'n twee kilometer afstand ligt de 18 holes golfbaan Semslanden. De woning is comfortabel ingericht voor vier tot zes personen( en maximaal uit te beiden tot 8 personen).


Vakantiehuizen: De Oude Meester

Plaats: Nederland >Drenthe > Wateren

Een grote verbouwing was er nodig om de oude school van Wateren om te bouwen tot een royaal vakantiehuis, comfortabele appartementen, multifunctionele conferentieruimtes en paardenstalling. In haar nieuwe functie biedt 'De Oude Meester' een heerlijk comfortabel verblijf in een uniek en sfeervol gebouw op een prachtige locatie in de natuur. Uitermate geschikt voor wat grotere (familie) gezelschappen tot 12 gasten.

010 WEBDESIGN