Dogs Allowed > Nederland Waddeneilanden > Nederland Drenthe > B&B Wilmsboo 

B&B Wilmsboo 

Comfortabel vakantiehuisje in Drenthe

Een paar dagen genieten van de ruimte en de stilte? Op een plek met een bijzondere cultuur-historische waarde?

 

      

      

De Wilmsboo in Nieuw-Schoonebeek is de laatst overgebleven boo in het Nederlands-Duitse grensgebied van Drenthe. Waar vroeger de hooischuur stond, staat nu een comfortabel vakantiehuisje. Het is volledig ingericht en daarom uitstekend geschikt voor een kort ťn een lang verblijf. De omgeving biedt prima mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. In de buurt liggen het internationale natuurgebied Bargerveen, bossen, heide en gezellige Nederlandse en Duitse steden.

Zin in rust en ruimte?

 

Sfeervol en comfortabel vakantiehuisje in Drenthe

Het vakantiehuisje van de Wilmsboo is licht, sfeervol en comfortabel. Er is ruimte voor 2 of 3 personen. Woonkamer, open keuken, badkamer en toilet vindt u beneden. Boven zijn 2 slaapkamers met prima bedden, ook is daar het 2e toilet. De keuken is volledig ingericht met 4-pits gasstel, magnetron/oven en koelkast. Verder is er TV, internetaansluiting (WiFi), cd-speler en vloerverwarming. Alle ruimten zijn vanzelfsprekend rookvrij. Huisdieren zijn welkom.

Het vakantiehuisje heeft een eigen terras. Vanuit het huis en het terras hebt u vrij uitzicht over de velden. Met een beetje geluk ziet u o.a. fazanten, hazen, reeŽn, kiekendieven en ijsvogels.

Prijzen en mogelijkheden
De basisprijs is per persoon, per nacht. Boeken kan al vanaf 2 nachten, voor 2 personen. Wij zorgen voor opgemaakte bedden, handdoeken en keukendoeken. Ook extra informatie over aankomsttijd, vertrektijd, ontbijtservice, huisdieren en extra gasten mogelijk.

 

Bijzonderheden:

  • arrangementen
  • extra personen
  • WiFi
  • opgemaakte bedden

                                                    

 

 

 

 


010 WEBDESIGN