Dogs Allowed > Luxemburg > Vakantiehuizen > Vakantiepark La Sapiniere

Vakantiepark La Sapiniere

Deze nieuwe vakantiehuizen met sauna liggen aan de rand van vakantiepark La Sapinière in Hosingen in het noorden van Luxemburg. Naast uitstapjes naar Vianden en Echternach is dit gebied erg leuk voor fiets- en wandeltochten.

           

          

Op het park zijn veel faciliteiten zoals een openlucht zwembad met kinderbad, sport- en speelvelden en een restaurant in de vakantieperiodes.
Het gemeentelijk overdekte zwembad ligt naast het park. In het dorpje Hosingen vindt u een bakker, slager, kruidenier, restaurantjes en tavernes.

Dit kleine autovrije park ligt aan een bosrand in het schitterende landschap van de Luxemburgse Eifel. Parkeren doet u op de centrale parkeerplaats. Op het park zijn de speeltoestellen tussen de bungalows opgesteld. Verder vindt u er midgetgolf, tennisbaan, jeu de boules, wasserette, verwarmd openlucht zwembad (mei-september) met apart kinderbadje, tafeltennistafel en een restaurant geopend in juli/augustus.

Bij de receptie kunt u een miniwash huren (€ 7 per week). In alle huisjes en het hoofdgebouw beschikt u tegen betaling over WIFI ontvangst. De eerder genoemde plaatsen Vianden, Clervaux en Echternach zijn zeker een bezoekje waard.

De stad Luxemburg met haar 1000 bruggen ligt slechts op 50 km. Ook hier is het absoluut de moeite waard om daar een bezoek aan te brengen, u kunt hier heerlijk winkelen en een van de restaurants proberen. Middenin de stad vindt u de “Pont Adolphe”, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad.

Het vakantiepark beschikt over diverse types geschakelde huisjes tussen de 2 en 8 personen. In het type A ligt bijna altijd vloerbedekking. Gebruik WIFI € 7,50 per kort verblijf en € 15 per week.

Vakantiepark La Sapiniere is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. 55+ en JG 20% korting op week of midweek 04.01-15.02.13, 01.03-29.03.13, 05.04-26.04.13, 24.05-28.06.13, 30.08-11.10.13, 01.11-20.12.13 Gelieve aan te geven bij uw boeking! Kortingen zijn niet combineerbaar met andere kortingen.

Bijzonderheden:

  • WiFi tegen betaling
  • autovrij park
  • zwembad
  • restaurant

                                             
 

 

010 WEBDESIGN