Dogs Allowed > Luxemburg > Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen: Chalet Petry

Plaats: Bettel> Luxemburg

Kom genieten van een gezonde, ontspannen vakantie, helemaal buiten, in een van de chalets of appartementen van boerderij ĄPitteschhaffď in het plaatsje Bettel,in de romantische vallei van de Our. op 2 km afstand van Vianden.
Onze chalets ( 8 pers.) en appartementen,( 2/8 pers.) zijn voorzien van centrale verwarming, Voor liefhebbers van wandelen, zijn er bijna 100 km wandelroutes, die de gelegeneid bieden
de schoonheid van onze Ardennen te ontdekken.

 

Vakantiehuizen: SapiniŤre

Plaats: Luxemburg > Hosingen

Dit vakantiehuis ligt op een park in het plaatsje Hosingen, tussen de stadjes Clervaux & Vianden. Het park ligt aan de rand van een groot natuurpark, waar u tijdens het wandelen van verschillende routes kunt genieten van de mooie omgeving.
De streek is rijk aan rivieren en beken, wouden, akkerland, wijnbergen en prachtige landschappen. Bij voldoende sneeuw kunt u direct achter het park langlaufen. 

                        
                Direct naar de pagina met vakantiehuizen in Luxemburg van VillaXL waar honden welkom zijn.


                                                    Hondenwelkom.com is een site waar wij voor u de leukste vakantiehuizen, boerderijen, giteīs, chaletīs, villaīs, campings en groepsaccommodaties hebben verzameld.
In alle accommodaties bent u met uw hond of honden van harte welkom. De accommodaties zijn gelegen in prachtige gebieden in BelgiŽ, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Website: www.hondenwelkom.com


 

                   


 

                       

Website:www.zooplus.nlSubmenu

010 WEBDESIGN