Dogs Allowed > Luxemburg > Bed & Breakfast > Hotel Petry

Hotel Petry

Het milieuvriendelijke Hotel Petry ligt in het centrum van het middeleeuwse stadje Vianden, omgeven door zijn bekende terras met kinderspeelplaats en de privťparkeerplaats. 2/3 van ons gebouw is nieuwbouw van 2000.

     

     


Het hotel beschikt over drie verdiepingen met nieuwe, luxueuze en comfortabele kamers die met de lift makkelijk te bereiken zijn (ook in de rolstoel).
De kamers hebben allemaal douche of bad, WC, telefoon, radiowekker en kabeltelevisie.
Bij slecht weer bieden wij u een alternatief: speelkamer voor kinderen, sauna, stoombad, bonarium, solarium, fitness en de massage "Slender you".

Aan het milieu wordt gedacht: Wcīs worden met regenwater gespoeld, de permanente luchtcirculatie zorgt voor een gezonde omgeving, de warme die lucht welke uit het gebouw wordt afgezogen verwarmt de weer instromende koude lucht en omgekeerd, in de zomer wordt de warme lucht afgekoeld.
De warmte die ontstaat bij het koelen van onze koel- en vriesruimtes verwarmt het hete warme water voor de douches.

Gasten kunnen gratis gebruikmaken van het zwembad en het spa- en wellnesscentrum in het naburige hotel Belle-Vue. Het Belle-Vue ligt op 100 meter van Hotel Petry en heeft tevens een sauna, een solarium en een klein fitnesscentrum, die beschikbaar zijn voor een toeslag.

Gasten die de omgeving willen verkennen, kunnen terecht bij een excursiebalie, fietsen huren en een lunchpakket meekrijgen.

Het restaurant van Hotel Petry serveert gastronomische gerechten in een knusse omgeving met houten balken en rustieke details. Er is ook een pizzeria met een traditionele, op hout gestookte pizza-oven.

Het hotel bevindt zich op 50 minuten rijden van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad Luxemburg, waaronder het Palais Grand-Ducal en de kathedraal de Notre-Dame.
Er is gratis openbare parkeergelegenheid bij het Petry Hotel.


Bijzonderheden:

  • zwembad
  • milieuvriendelijk
  • fitnessruimte


                                                    


010 WEBDESIGN