Dogs Allowed > Griekenland > Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen: Villa Maria

Plaats: Griekenland > Kea Island

De Kastellakia Bay Villas zijn drie individuele, traditionele, stenen, luxe, Cycladische huizen op de onvervalste, up-and-coming eiland Kea (Tzia)
Maria is een luxe, charmant ruim appartement dat de hele benedenverdieping van de Villa inneemt. Maria heeft een eigen onafhankelijke ingang en buiten riet-shaded zitgedeelte, biedt een unieke "on-the-sea", de voeten-in-het-water vakantie-ervaring, een hoge mate van privacy en de resterende een favoriet onder de doorgewinterde gasten. Het bovenste niveau van de eenheid wordt bewoond door de eigenaren.

Website: www.kastellakiabayvillas.gr

Vakantiehuizen: Villa Aperon

Plaats: Griekenland > Kea Island

Kea, ook bekend onder de Venetiaanse naam Tzia, is de meest noordelijke en het vierde in grootte Cycladische eiland. Aperon betekent oneindig in het Grieks en dit stenen villa is oneindig in vele opzichten, het aanbieden van ultieme privacy, rust, esthetische perfectie en vakantie comfort aan haar gasten, in accommodatie van hoge kwaliteit instelling met een prachtig 270-graden uitzicht over de EgeÔsche Zee.
Deze nieuw gebouwde villa is een ideaal voor wie op zoek is afzondering en rust, in alle seizoenen.

Website:www.kastellakiabayvillas.gr

Vakantiehuizen: Villa Thymari

Plaats: Griekenland > Kea Island

Villa Thymari is een grote villa direct aan het strand, met ruime uitzicht op zee, dat geschikt is voor een grote groep van 2 of 3 families of 2-4 koppels. Het bied een vakantie van kwaliteit, vakantie direct naast het water. Het is verdeeld in twee onafhankelijke niveaus met verschillende buiten, de villa op de bovenste verdieping en het volledig onafhankelijk Guest House Thalassa op de onderste. De twee niveaus zijn verbonden via een externe stenen trap.

Website:www.kastellakiabayvillas.gr

Vakantiehuizen: Villa Aphroditi

Plaats: Griekenland > Corfu

Villa Aphroditi is geschikt voor 2 tot 7 personen.
Villa 55 m≤ + Veranda 30 m≤ = totaal 85 m≤.
Dit is een nieuw gebouwde villa, uitgevoerd in een prachtige architectonische
steil. De omliggende tuin is goed onderhouden, bestaat uit bloemen en weelderig groen en heeft een zeer fraai uitzicht op de zee.
De accommodatie kan ook worden gebruikt als twee studio's voor bevriende
koppels tot ( 7) personen.

Website:www.hondenwelkom.com/vakantieverblijven/griekenland/
verblijf-273

Vakantiehuizen: Villa Rhodos

Plaats: Griekenland > Rhodos

Villa Rhodos is een mooie villa voor 8 personen waar u in alle privacy kunt genieten van zon, zee, strand en cultuur. Zeer romantisch plekje aan zee, en ook alle luxe en comfort die u nodige heeft. De tuin heeft een gezellige Griekse lounge-corner voor lange zwoele avonden met heerlijk Grieks eten. , Aangezien uw vakantiehuis is slechts op enkele kilometers van Gennadi en Lindos ligt, is dit een perfect plekje om een ontspannen strandvakantie te houden.

Website:www.hondenwelkom.com/vakantieverblijven/
griekenland/verblijf-288Hondenwelkom.com is een site waar wij voor u de leukste vakantiehuizen, boerderijen, giteīs, chaletīs, villaīs, campings en groepsaccommodaties hebben verzameld.
In alle accommodaties bent u met uw hond of honden van harte welkom. De accommodaties zijn gelegen in prachtige gebieden in BelgiŽ, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Website: www.hondenwelkom.com


 

                   


 

                       

Website:www.zooplus.nl

 

010 WEBDESIGN