Dogs Allowed > Griekenland

Griekenland

 

 

 

Dogsallowed biedt u voor een zonvakantie naar Griekenland accommodaties aan in op Corfu en Rhodos.
Corfu is maar een van de eilanden die Griekenland rijk is, namelijk zoín 1450 eilanden! Naast Corfu is er nog het Griekse vasteland en het schiereiland de Peloponessos.

Naast een heerlijk strand en mooi achterland staat Rhodos ook bekend om zijn gezellige uitgaansleven.

Acharavi is een moderne en populaire familiebadplaats aan de noodkust van Corfu. Het is reeds lang gevestigd als een van de top resorts in het noorden van Corfu en is bijzonder geschikt voor koppels en gezinnen.
Het strand bestaat grotendeels uit zand en kleine kiezels.
Voor kinderen is de geleidelijk aflopende zee veilig. Rustige en mooie zandstranden vind je bij Almiros te oosten van Acharavi in dezelfde baai.

In Griekenland kunt u geconfronteerd worden met zwerfhonden. Als dierenliefhebber wilt u daar natuurlijk het liefst wat aan doen.
Zwerfhonden kunnen bacteriŽn, schimmels en ziekten bij zich dragen. Op deze manier kunnen dierziekten die in Nederland nog niet of nauwelijks voorkomen, zich naar ons land verspreiden, probeer dus contact met uw eigen hond te voorkomen.

Wilt u het lot van deze honden veranderen ? U kunt bijvoorbeeld geld of voeding schenken aan een dierenbeschermingsinstantie ter plaatse.(www.corfuanimalwelfare.com)( The Ark)

 

Submenu

010 WEBDESIGN