Dogs Allowed > Frankrijk > Vakantiehuizen > La Bauzeille Haute

La Bauzeille Haute

Het domein La Bauzeille Haute, dat vroeger een gehucht was van de gemeente La Serpent, is gelegen in, de mooiste streek van Frankrijk, midden in het mythische land der Katharen, in de Aude (Languedoc-Roussillon). Een uiterst zacht microklimaat verwent ons met 300 dagen zon per jaar. Wij zijn 40 kilometer zuidelijker gelegen dan het wereldberoemde en drukbezochte Carcassonne met als dichtstbijzijnde grotere stad (18 kilometer) de sympathieke en vrolijke carnavalsstad Limoux. La Bauzeille Haute, met zijn ongelooflijk mooie zichten op ondermeer de Pyreneëen en de mysterieuze berg Bugarach, is een perfekte uitvalsbasis voor lange wandelingen te voet door het mythische land der Katharen eventueel vergezeld van onze toffe ezeltjes langs een GR

Gîte Le Chêne
bestaat uit twee verdiepingen en is een stenen landhuis, daterend uit de 17de eeuw en 180 m² groot. Deze oude boerenwoning heeft alles om u het gevoel te geven te leven in vroegere tijden, vooral omdat alles zo goed als mogelijk behouden is gebleven . Tijdens de lange, warme zomer is het lekker koel in het huis of u kan een ook een zonnebad nemen in de privétuin van le Chêne. Een plons in het privé zwembad brengt, als het even te warm wordt, een frisse afwisseling. De grote houtkachel geeft genoeg warmte om zelfs op koudere dagen en periodes Le Chêne te huren

   Le Chene        Le Marron

Gîte Le Marron
Een Zuidoost uitzicht op de overweldigende Pyreneëen, geeft deze moderne, gelijkvloerse gîte een licht en luchtig karakter. De hele gîte is met witte vloer betegeld, wat een net en fris gevoel geeft in deze 50 m2 oppervlakte
Ruime leefruimte en een gezellige eethoek TV, DVD en CD en Wifi. Amerikaanse keuken, volledig ingericht Badkamer met douche, lavabo en toilet. Er zijn twee gescheiden slaapkamers, de ene met een dubbel bed, en de tweede met 1 enkelbed en een stapelbed.

Mongoolse Yurt
Onze super gezellige en hand geschilderde Mongoolse Yurt “Le Bugarach”  ligt in de warme buik van een van de zachtjes glooiende en rustige heuvels van het domein. Je kan er volop genieten van een schitterend panorama op de pyreneeën en de mythische berg Bugarach.

Je kan er zalig wegdromen in  het midden van een puur natuurlijke omgeving en terwijl heb je toch alle nodige comfort ter beschikking. Laat je ‘s nachts in slaap wiegen door het geluid van krekels en word wakker gemaakt door het gezang van vogeltjes en het gezellige gegraas van onze schattige ezels.

Wij zijn een Vlaamse familie afkomstig uit het Leuvense. Het was al jaren onze droom te ontsnappen uit de drukte, vervuiling en files. Daarom kozen we deze streek: de Aude in de Langedoc-Roussillon. Hier is het rustig leven en onthaasten en hier hebt u absoluut geen licht-en luchtvervuiling.
Wij leven hier met 5 toffe ezels, drie honden en een mooie en lieve kat.  Al onze dieren zijn lief en absoluut niet agressief. Uw eigen huisdieren zijn hier eveneens welkom.
Met veel inzet en plezier nodigen we jullie graag uit op het platteland, ver weg van files, stress,..

Belangrijk richtlijn voor mensen met honden: onze kippen lopen los op het terrein, wij hopen dat uw honden hier mee om kunnen gaan en hen niet zien als een welkome aanvulling op het diner.


                                                      

 

010 WEBDESIGN