Dogs Allowed > Frankrijk > Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie: Domaine Les Thérondels

Plaats: Frankrijk > Le Midi > Haut Languedoc

In het zuiden van Frankrijk, waar het kustgebied van de Middellandse Zee en het Katharenland overgaat in het Massif Central, ligt het  "Parc Naturel Regional du Haut Languedoc". Daar bevindt zich de boerderij
 "Les Thérondels" met zijn dieren, bar en eetgelegenheid, camping, mobilhomes, en vakantiehuisjes.


Vakantiehuizen: La Bauzeille Haute

Plaats: Frankrijk> Languedoc-Roussillon

Het domein La Bauzeille Haute is gelegen in, de mooiste streek van Frankrijk, midden in het mythische land der Katharen, in de Aude (Languedoc-Roussillon).
Wij zijn 40 kilometer zuidelijker gelegen dan het wereldberoemde en drukbezochte Carcassonne met als dichtstbijzijnde grotere stad, de stad Limoux, gastheer van de Tour de France in juli 2012 .
La Bauzeille Haute, is een perfekte uitvalsbasis voor lange wandelingen te voet door het mythische land der Katharen eventueel vergezeld van onze toffe ezeltjes langs een GR

Website: www.catharanes.com

 

Vakantiehuizen: Domaine Bellevue

Plaats: Frankrijk > Fumel

Op Domaine BELLEVUE zijn er twee gîtes.
Grand Bellevue met 4 slaapkamers en zijn privé  zwembad van 6x12m. Er zijn verschillende tuinen rond de gîte waarvan één met een panoramisch uitzicht. Petit Bellevue met 3 slaapkamers. In deze gîte kunnen maximum 6 personen logeren. Mogelijkheid om een tent te plaatsen  in één van de tuinen. Met zijn 8x5m zwembad, een mooie pergola en een  prachtig zicht..

  

Vakantiehuizen: Moulin de Laval

Plaats: Frankrijk> Auvergne >
St Priest des Champs

In de authentieke watermolen Moulin de Laval ziet u geen buren en u hoort ze ook niet.
Wel ziet u bloemen, planten, bomen en de ruisende beek naast het huis.Uw honden kunnen vrijelijk ravotten in de enorme, omheinde tuin.
De molen ligt in de Auvergne, Midden-Frankrijk, op zo'n 850 km van Utrecht. De nazomers zijn er dikwijls schitterend. Maximaal 9 personen, vanaf 595 euro.
     

Vakantiehuizen: Chateau de Coutine

Plaats: Frankrijk > Dordogne

Chateau de Cautine, in het hart van Frankrijk, is een oud kasteel vol sfeer, gezellige hoekjes, grote open haarden, massa's van antiek, slee bedden, een 'Rapunzel' toren, zelfs een kapel met een biechtstoel!
Chateau de cautine is te huur en is ideaal voor gezinnen en veilig voor kinderen met een grote (omheind) zwembad, een enorme tuin met velden, een beekje, een klein bos en activiteiten voor jong en oud.

Website: www.chateau-de-cautine.comHondenwelkom.com is een site waar wij voor u de leukste vakantiehuizen, boerderijen, gite´s, chalet´s, villa´s, campings en groepsaccommodaties hebben verzameld.
In alle accommodaties bent u met uw hond of honden van harte welkom. De accommodaties zijn gelegen in prachtige gebieden in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Website: www.hondenwelkom.com

Chalets: ChaletXL

 

Welkom bij ons uitgebreide aanbod van chalets en winterhuizen in Oostenrijk, Zwitserland en de Franse Alpen.
Op ChaletXL vindt u altijd het ideale winterchalet voor uw gezellige gezinsvakantie.
Er zijn ook prima mogelijkheden voor het huren van catered chalets.
Graag tot ziens op de pistes!

 

 

 

                    

 

Chalet: Solneige

Plaats: Frankrijk > Vaujany

Sfeervol skichalet en appartementen te huur in Vaujany, Alpe d'Huez op basis van halfpension of Bed & Breakfast.

Chalet Solneige is in de winter een sfeervol skichalet. In de zomer is Chalet Solneige een Bed & Breakfast met comfortabele kamers met ontbijt en op de meeste avonden een driegangenmenu. Ons chalet biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke wintersportvakantie of een zomervakantie:

  

 

Vakantiehuizen: Maison van Stijn

Plaats: Frankrijk > Auvergne

3 comfortabele "gîtes" (3 sterren) in "Auvergne, Frankrijk";
parkachtige tuin (5000m²) grenzend aan riviertje;
15 km van ruim ski-gebied (84 km pistes) "Superbesse-Auvergne";                       

Honden zijn bij ons welkom en mogen op het terrein loslopen!!

    

 

Vakantiehuizen: La Lègerie

Plaats: Frankrijk > Périgord Vert

Welkom op La Lègerie

In de groene en waterrijke Périgord Vert vindt u onze omgebouwde Franse boerenhoeve. Op het domein van 5 hectare bevinden zich drie gîtes: Le Creuset, La Châtaigne en Le Petit Prince. De gîtes zijn, met behoud van de typische Franse charme, modern ingericht en voorzien van alle hedendaags comfort.

La Lègerie is gelegen in het hart van het Parc naturel régional Périgord-Limousin, aan de uiterste zuidrand van het departement Haute Vienne op slechts 150 meter van de grens met de Dordogne.
 

    


 

                   


 

                       

Website:www.zooplus.nl

 

 

010 WEBDESIGN