Dogs Allowed > Frankrijk > Domaine Les Thérondels > Labatut

Labatut

Wanneer u van rust en natuur houdt, genieten wilt van de Franse “Campagne”, lekker buiten wilt zijn en kunnen fietsen en wandelen in de omgeving, lekker wilt kunnen bewegen, een weekje creatief bezig wilt zijn en tegelijkertijd levensgenieter kunnen zijn, dan bent u op Labatut zeer zeker aan het goede adres! 

Labatut

Ligt op de grens van de Haute-Garonne en de Gers in zuid/west Frankrijk. Het ligt op slechts 45 kilometer van de Pyreneeën en op 70 kilometer van Spanje. De streek wordt ook de “Comminges” genoemd. De Comminges kenmerkt zich door het heuvelachtige landschap met vaak spectaculaire vergezichten over de Pyreneeën. Daarnaast het kalme karakter van de “Campagne” wat er mede voor zorgt dat u een rustige vakantie tegemoet kunt zien. Haast kennen en hebben we hier niet. De kwaliteit van leven staat voorop.

SAMSUNG DIGITAL CAMERAlab12 

Ondanks dat de streek nog niet echt ontdekt en toeristisch is, zijn er wel meer dan voldoende mogelijkheden om wat te ondernemen of te doen. Klik op de optie “Informatie” en dan bij de optie “Wat is er te doen…” om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Ontdek welke mogelijkheden Labatut u allemaal te bieden heeft. Maak uw keuze uit een van de opties die boven deze tekst staan en kijk of er iets bij is van uw gading. En wanneer u toch nog vragen heeft, aarzel dan niet en mail ons uw vraag en wij gaan kijken welke mogelijkheden er nog meer zouden kunnen zijn.

Gîte – wat hoort er allemaal bij

Als eerste krijg je natuurlijk een volledig ingerichte gîte met alles er op en er aan. Wanneer je onze gîte huurt, zorgen wij er voor dat de bedden opgemaakt zijn wanneer je komt. Kom je meer dan 1 week, dan krijg je schoon beddengoed en schone handdoeken voor iedere week.
In de maanden mei tot en met oktober betaal je geen toeslagen. Voor de andere maanden geldt een toeslag voor stroomgebruik. In het stookseizoen is het ook mogelijk om hout bij ons te kopen om de kachels te kunnen laten branden.
Een huurperiode loopt van zaterdag 16.00 uur tot en met de zaterdag (1 week later) 10.00 uur.

lab11  SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Gîte – indeling

Onze gîte bestaat uit een beneden gedeelte en een 1e verdieping.
Beneden vind je de woonkamer, keuken en eetkamer. Een grote hal met de trap naar boven en een doucheruimte met wastafel, douche en wasmachine.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met een 2-persoons bed en 1 met 2 x 1-persoons bedden. Elke kamer heeft een raam of balkon met prachtig uitzicht.

Voor de gîte ligt een overdekt terras met 2 grote picknickbanken en een groot grasveld. Er is een schuur waarin fietsen overdekt neergezet kunnen worden. Er zijn 6 ligstoelen beschikbaar om lekker te kunnen zonnebaden.

Hond meenemen

Voor mensen met een hond is het mogelijk uw huisdier mee te nemen.Er is een honden vijver of kleinere waterbakken om af te koelen. Ook kunt u van diepvriesruimte gebruik maken in het geval uw hond rauw voedsel eet.

Wel moet u weten dat er nog 4 honden, katten en ezels op het terrein zijn. Uw hond moet dus wel sociaal zijn en geen gevaar voor anderen of andere dieren zijn. Ook is ons terrein niet omheind en is er dus geen hekwerk.

Wanneer u per vliegtuig komt en weinig bagageruimte hebt, kunnen wij de randvoorwaarden verzorgen zoals drink/voerbak en mand met deken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASAMSUNG DIGITAL CAMERAbike08 SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 

Bijzonderheden:

* Fiets en Wandelarrangementen
* Fiets huren
* Materialen en Werkplaats
* Internet
* Wegbrengen en ophalen
* Begeleid fietsen en/of wandelen

                                                          

                                                          

 

 

 

010 WEBDESIGN