Dogs Allowed > Duitsland > Bed & Breakfast 

Bed & Breakfast 

 

B&B: Amy's Wohfühlvilla

Plaats: Duitsland > Neustrelitz

Amy's Wohlfühlvilla beschikt over 6 tweepersoonskamers en 2 eenpersoonskamers, een eigen toegang tot het meer, een groot park en geïntegreerde spa, de beste voorwaarden om te herstellen.
Alle kamers zijn individueel ingericht en uitgerust met de standaard voorzieningen (toilet, douche, haardroger, flatscreen-tv deels in HD, telefoon).
In de kamer, zijn ontbijt en diner inbegrepen.
Alle kamers bevinden zich in de eerste en tweede verdieping.

B&B: Steinbergsblick

Plaats: Duitsland > Thüringer Wald

Het Pension Steinbergsblick in Schleusingerneundorf is gelegen op de zuidelijke helling van het Thüringer Woud, op 7 km van de Rennsteig, is kindvriendelijk, rustige uitvalsbasis voor fietsen en wandelen, en allerlei excursies. In het dorp is er een prachtig gelegen Waldbad met kristalhelder water.
zie de website met aantrekkelijke aanbiedingen onder "Nieuws"

B&B: Seehotel Moldan

Plaats: Duitsland > Beieren

Seehotel Moldan: Het eerste echte honden hotel.
De stress blijft thuis: honden niet de lijn!
Wees nu eens eerlijk: weet u een hotel, waar u na aankomst bij de receptie te horen krijgt: "Laat uw hond maar los!" Ja, goed gemanierd en maatschappelijk aanvaardbare honden lopen vrij in het gehele Seehotel Moldan.
En verder, kunnen zij gewoon mee naar het restaurant.

     

 Hondenwelkom.com is een site waar wij voor u de leukste vakantiehuizen, boerderijen, gite´s, chalet´s, villa´s, campings en groepsaccommodaties hebben verzameld.
In alle accommodaties bent u met uw hond of honden van harte welkom. De accommodaties zijn gelegen in prachtige gebieden in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Website: www.hondenwelkom.com


 

                   


 

                       

Website:www.zooplus.nl

Submenu

 

010 WEBDESIGN