Dogs Allowed > BelgiŽ Ardennen > Vakantieparken

Vakantieparken

 

Vakantiepark: Le Vieux Sart 7

Plaats: BelgiŽ > Ardennen > Stavelot

Gezellige, zeer goed verzorgde vakantiewoning met veel privacy op een rustig vakantieparkje in het bekende plaatsje Coo. Speels gebouwd op een van de zuidhellingen van het heuvelachtige, bosrijke landschap. Kom genieten van de zon en het schitterende uitzicht over de plaatsen Coo en Trois Ponts. Ook kinderen hebben het hier prima naar hun zin. Daar staat een keur aan speeltoestellen op het park garant voor.

 max 6 personen    max 3 honden     vanaf Ä 209.00


Vakantiepark: Herberg Grand Bru

Plaats: BelgiŽ > Ardennen > Durbuy

Verzorgde groepsaccommodatie, gelegen vlak naast een prachtig gesitueerde camping, in een oase van groen. Naast de grote groepsruimte is er een keuken met groot professioneel gasfornuis ter beschikking. Aangrenzend ligt de professionele keuken van de brasserie, die deel uitmaakt van de camping. Deze keuken kan je bij huren als jullie op zoek zijn naar meer ruimte.

 max 44 personen    max 3 honden   vanaf Ä 827.00

Vakantiepark: Le Vieux Sart 19

Plaats: BelgiŽ > Ardennen > Stavelot

Gezellige, zeer goed verzorgde vakantiewoning met veel privacy op een rustig vakantieparkje in het bekende plaatsje Coo. Speels gebouwd op een van de zuidhellingen van het heuvelachtige, bosrijke landschap. Kom genieten van de zon en het schitterende uitzicht over de plaatsen Coo en Trois Ponts.

 max 6 personen    max 3 honden     vanaf Ä 218.00

 

                Aanbod vakantieparken van Happyhome waar u welkom met de hond bent!! 


              


   

 

   

                      


 


 Hondenwelkom.com is een site waar wij voor u de leukste vakantiehuizen, boerderijen, giteīs, chaletīs, villaīs, campings en groepsaccommodaties hebben verzameld.
In alle accommodaties bent u met uw hond of honden van harte welkom. De accommodaties zijn gelegen in prachtige gebieden in BelgiŽ, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Website: www.hondenwelkom.com


 

                   


 

                       

Website:www.zooplus.nl

 

Submenu

010 WEBDESIGN