Dogs Allowed > BelgiŽ Ardennen > Vakantiehuizen > Belle Campagne

Belle Campagne

Dit ruime, comfortabele en goed uitgerust Luxe Ardeense huis(285 M2) is het geschikte oord voor een leuke weekend of vakantie samen met familie of vrienden.
Het beschikt over 14 kamers , vijf ruime slaapkamers met onberispelijk beddengoed, een grote eetkamer 19 m2, 3 salons 62 m2 en een bar.
Het sanitair is volledig hernieuwd, met een badkamer, en een ruime douche zaal 13 m2 voorzien van twee wastafels, 3 WCís. Een modern ingerichte keuken 13m 2 uitgerust met het nodige gerief, biedt u de mogelijkheid uw liefste maaltijden te bereiden.

 

  

Als het buiten wat frisjes wordt, houdt de centrale verwarming u lekker warm in heel het huis, of kunt u de gemoedelijke sfeer beleven van een houtvuur in de stenen openhaard, of van de houtkachels in de eetzaal of de bar waar u, voor het plezier van jong en oud, een partijtje babyfoot op touw kunt zetten.
Drie wagens kunnen plaats vinden voor het huis.
Achteraan bevindt zich een grote haag omringde tuin (400m2), met privaat zwembad (32 m2), verwarmd van mei tot oktober.

Deze mooie zonnige tuin, voorzien van tuinstoelen, laat u genieten van een prachtig uitzicht op het omliggende landschap.
Wanneer u zin hebt in een barbecue, vindt u het materiaal in een klein gebouwtje in de tuin.
Bordspellen en buiten Spelletjes worden niet vergeten: tafeltennis, schommel, pťtanque en badminton zijn beschikbaar...  Digitale TV, HIFI en internet WIFI.

Dit Luxe Ardeense Vakantiehuis wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Mormont is een klein, rustig en pittoresk dorpje van de gemeente Erezťe, grenzend aan de hoge Ardennen.
Het domineert de mooie Aisne vallei, ongeveer 25 km ten noordoosten van Marche en Famenne. Het schilderachtige uitzicht van de omliggende streek is te danken aan de kronkelingen van de rivieren Ourthe en Aisne, die als het ware het landschap gemodelleerd hebben.
Uitstapjes in de buurt zullen iedere bezoeker boeien, zij het op sportief, historisch, cultureel of gastronomisch gebied.

Het dorpsplein, place du Batty, heeft zijn naam te danken aan een 19de-eeuwse drinkbak die er steeds nog te zien is. Een kluizenaar zou daar in vroegere tijden in een hut gewoond hebben.

 

Bijzonderheden:

  • open haard
  • WiFi
  • privť zwembad

 


 

010 WEBDESIGN