Dogs Allowed > BelgiŽ Ardennen > Bed & Breakfast > Gasthof Douanehof Eifelberg

Gasthof Douanehof Eifelberg

Chambres d'Hotes Eifelberg een hottelletje klein maar fijn. met of zonder hond, u bent hiet steeds welkom.
Wij zijn is toegespitst op de hondenbezitter! Uw hond is hier dan ook echt met vakantie in een prachtige omgeving gelegen in de Belgische Eifel/Ardennen.

 

 

Uw hond slaapt op een eigen speciaal hondenbed, er staan drinkbakken in de hotelkamer, handdoeken voor de hond zijn beschikbaar en een hondenbench in alle maten.
Het enige dat u zelf voor de hond meeneemt is zijn voer en de riem.
onze prioriteit: properheid , zodat iedereen, met of zonder hond zich hier thuis kan voelen.
Het hotel is eigenlijk een oud douanekantoor(zoll) en is verbouwd tot een hotel met 4 gezellige ruime kamers, een algemene gezellige woon-zitkamer en een gastenstŁbbe (ontbijt-diner ruimte). Buiten is een overdekt terras en een zonneterras.
Er heerst een persoonlijke sfeer in dit kleinschalige chambres d'hŰtes, dat mede wordt gecreŽerd door de vriendelijke gastvrouw die het de hondengast en haar/zijn baasje naar de zin wil maken.

Gastronomie
Onder een gezellige sfeer,in het restaurant, kan u , in douanehof eifelberg,  een fijne avond-diner benutten, 
Dit samen met uw  hond aan uw zijde. Uw  hond krijgt een eigen kussen om samen met  z'n baasje kunnen mee te genieten.
Het diner is huis bereid, met de fijnste ingrienten en serveren wij u graag aan tafel
Op onze drankenkaart, staan kwalitatieve lekker wijnen enverschillende  belgiesche trapisten bieren*,
Apertieven kan u , zoals onze  huisgemaakte douanehof aperief, of  van snaps als zakketjes...in ons restaurant of  op ons terras, zonne of overdekt, met panoramisch uitzicht.,genieten
wenst u special: vegetarisch of  zonder zout, of zonder melk, wij houden hier graag rekening mee.
 
Kamers
Indeling van de 4 hotelkamers:
Herderkamer (25m2):
Dit is de wat luxere kamer van de vier. Deze kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, wasbak en toilet en een tweepersoonsbed (boxspring 180◊200).
Er is een kluisje en een satelliet tv, radio, bagagerekje, schrijftafel,2 zeteltjes grote klerenkast en 2 extra hoofdkussens
en er hangen zachte schone badjassen voor u klaar.
 
Labradorkamer (25m2):
Ook deze kamer is ruimer en beschikt over een eigen badkamer met douche, wasbak en toilet en een tweepersoonsbed (boxspring 180 x 200). Er is een kluisje en een satelliet tv, radio, bagagerek, schrijftafel, 2 zeteltjes en grote klerenkast, 2 extra hoofdkussens.
 
Schnauzerkamer (16m2):
Deze luxe kleine mooie kamer heeft ook een eigen badkamer met douche, wasbak en toilet. Zeer geschikt voor ťťn persoon of 2 personen  met zijn hond(en).
Op de kamer staan 1 of 2  ťťnpersoonsbedden (boxspring 90 x 200) dat eventueel kan worden opgemaakt als een tweepersoonsbed. Er is een kluisje en een stoel met bagagerek en een kleine klerenkast, 2 x extra hoofdkussen, een satelliet tv, radio
 
Westykamer (20m2):
Deze kamer heeft de badkamer op de ťtage, 4 trappen van de kamer verwijderd. Deze badkamer is alleengebruik voor de gasten van de Westykamer. Er is een douche, toilet en wasbak.
Op de kamer staat een 2 persoonsbed (boxspring 180 x 200).
Er is een kluisje en een satelliet tv, radio, schrijftafel met 2 stoelen, grote klerenkast en 2 extra hoofdkussens.

Voor de honden is beschikbaar:
Hondenbed met donsdeken,  Voer- en drinkbak, handdoekenset en hondenbenchen.
 
Overige bijzonderheden:
 Alle kamers zijn gelegen op de eerste verdieping.
Er is geen lift.
 
Er zijn enkele 'honden huisregels', waarvan wordt gevraagd om deze te respecteren.
De honden zijn overal toegestaan behalve :niet toegestaan in de keuken en mogen niet alleen in de kamer achtergelaten worden. Ook niet de hond laten slapen op/in uw eigen bed, op de meubels en in de badkamer.
Indien u een jonge hond meeneemt, graag erop toezien dat er niet aan meubels en bedden wordt geknaagd of andere schade wordt aangericht. Mocht zich dit toch per ongeluk voordoen, bent u dan zo vriendelijk dit te melden aan de eigenaresse van het hotel. Zij kan dan samen met u de schade opnemen en naar een gezamenlijke oplossing zoeken.
Officieel moet u de hond inenten tegen hondsdolheid in BelgiŽ. Vraag hierover advies vůůr uw vertrek bij uw eigen dierenarts.
De honden dienen in het hotel altijd te zijn aangelijnd en onder begeleiding van zijn baasje.

Bijzonderheden:

  • Hondenbedden
  • Voer en drinkbakken
  • Restaurant
  • Terras

 

010 WEBDESIGN