Dogs Allowed > België Ardennen > Bed & Breakfast > Domaine du Chien

Domaine du Chien

Voor de leukste honden vakantie.
Wandelen met je hond of honden in de heuvels en de uitgestrekte bossen rondom de Bed & Breakfast in de Ardennen. Het huis is volledig ingericht op het verblijf van honden en hun bazen. En men loopt zo vanuit het huis de bossen in.
Er zijn drie verschillende kamers.
Onze kamers hebben comfortabele boxspring bedden en een uitgebreid biologische vegetarisch ontbijt voor de tweevoeters. Luxe biabedden voor de viervoeters, water, etensbakken.

Het gastenverblijf “Domaine du Chien” en het woongedeelte “Maison du Chien” zijn gescheiden van elkaar, de honden verblijven binnen in het woongedeelte “Maison du Chien”.

Het gastengedeelte van het huis is volledig ingericht op het verblijf van hond en mens. Bij binnenkomst is er een zitkamer met openhaard, waar u na een wandeling heerlijk kunt vertoeven. De ontbijtkamer is evenals de gastenkamers op de eerste verdieping. Deze verdieping is bereikbaar via een dichte trap van 10 treden uiteraard met antislip. Ons terrein is volledig omheind.

Vanuit ons huis wandelt men zo de bossen in. Er liggen prachtige uitgestippelde routes klaar van één tot zeven uur en mocht men toch verdwalen dan wordt men natuurlijk opgehaald. Op wandelafstand vind u de Beverdammen, het arboretum van Lenoir en de Kapel van Saint Thibaut. Op 20 minuten rijden vind u de mooie en gezellige stadjes La Roche en Hotton. En een half uurtje bij ons vandaan het kleinste stadje van de wereld, Durbuy.

Op alle drie de kamers zijn er voor de viervoeters biabedden en/of hondenkussens, drink en etensbakken aanwezig evenals handdoeken om de honden bij slecht weer schoon en droog te kunnen maken.
Voor de twee benige gasten eveneens heerlijke boxsprings, handdoeken en natuurlijk een vegetarisch ontbijt met alleen biologische produkten. De honden mogen overal los, zij mogen van ons op bed en bank als het van u ook mag. U mag met één, zeven of meer honden komen. 

Er zijn drie verschillende kamers:
De Retriever kamer met een grote gescheiden badkamer met bad.
De Mollosser kamer bestaat uit een grote slaapkamer een kleinere zit/slaapkamer en een grote afgescheiden badkamer met bad.
De Wolvenkamer heeft een slaapkamer, zitkamer en een aparte badkamer met douche.

De Mollosser en de Wolvenkamer kunnen eventueel voor drie of vier personen gereserveerd worden.

Maison du Chien is geen stichting, alle kosten worden gedragen door de Bed and Breakfast “Domaine du Chien”. Draagt u het initiatief van de hondenopvang een warm hart toe boek dan uw vakantie bij.

De prijzen in onze Bed & Breakfast

De drie kamers zijn verschillend ingericht met een eigen douche of bad. De prijzen zijn inclusief voor de viervoeters, hondenbedden, eet en drinkbakken en hondenhanddoeken. Uiteraard voor de tweevoeters heerlijke opgemaakte boxsprings, handdoeken en een uitgebreid vegetarisch ontbijt. Het ontbijt bestaat uit diverse soorten brood, fruitsap, kaas, jam, vegetarische paté en worst soja yoghurt en muesli. Alle produkten die wij serveren zijn van biologische afkomst.
 
Prijs op basis van twee personen per nacht.

Mollosserkamer
Bestaat uit een grote slaapkamer, kleine slaapkamer die grenst aan een grote badkamer met ligbad. Dit kamertje heeft een zithoek met bedbanken waar ook de honden mogen slapen en tevens gebruikt kan worden om uw bagage voor langer termijn haarvrij te houden. Ook kan deze kamer voor drie of vier personen gereserveerd worden.
Kosten per nacht op basis van twee personen € 89,00
Derde en vierde persoon € 32,50 p.p.

Wolvenkamer
Heeft een slaapkamer, aparte zitkamer deze kan omgebouwd worden tot slaapkamer voor één of twee personen. Aangrenzend een luxe badkamer met douche.
Kosten per nacht op basis van twee personen € 99,00
Derde en vierde persoon € 32,50 p.p.

Retrieverkamer
Heeft een slaapgedeelte, zitje en een grote badkamer met ligbad.
Kosten per nacht op basis van twee personen € 85,00


Toeristen belasting € 1,00
Bij een verblijf van één nacht is er een toeslag van € 30,00 per kamer.
Bij een verblijf van meer dan 5 nachten krijgt u 10% korting.
Wanneer u de kamer alleen wil reserveren word er € 10,00 per nacht van de prijs op basis van twee personen afgetrokken.

Tijdens feestdagen, vakanties en in de maanden juli en augustus is een verblijf voor één nacht alleen mogelijk wanneer u een last minute aanvraag doet, dus u mailt ons een dag of drie van te voren of er een kamer vrij is.

Kinderen tot 2 jaar die gebruik maken van een kinderbedje mogen kosteloos mee.

Honden mogen kosteloos mee ongeacht het aantal, zij mogen door heel het huis los, of bed en bank als het van u mag. Het terrein is volledig omheind.

Bijzonderheden:

  • wifi
  • ontbijt
  • opgemaakte bedden
  • wandelroutes
  • omheind terrein

 

010 WEBDESIGN