Dogs Allowed > BelgiŽ Ardennen > Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

B&B: La Niouche

Plaats: BelgiŽ > Ardennen

Tot rust komen en nieuwe krachten opdoen dat zijn de kwaliteiten van ieder verblijf in La Niouche In een winter landschap, bij het vuur, rond een feestelijke tafel, in de lente, een weids uitzicht op de groene weiden vol bloemen
Ďs zomers in een zon overgoten tuin genieten van een heerlijke BBQ
of in de herfst wandelen door de rijkelijk gekleurde bossen.

B&B: Domaine du Chien

Plaats: BelgiŽ > Ardennen

De leukste honden vakantie, wandelen met je hond of honden in de heuvels en bossen rondom deze B&B in de Ardennen. Domaine du Chien is geheel ingericht op het verblijf van honden en hun bazen. Gelegen tussen La Roche en Hotton.

      

B&B: Gasthof Douanehof Eifelberg

Plaats: BelgiŽ > Butgenbach

Geniet van de ontspannen accommodatie aan de rand van de Belgische Eifel en bewonder de idyllische omgeving, waar het pittoreske landschap u inspireert tot het ondernemen van activiteiten in de buitenlucht. Het hotel biedt een unieke mogelijkheid voor hondenbezitters om een opwindende vakantie met hun favoriete huisdier door te brengen in een omgeving die over de benodigde faciliteiten beschikt voor honden en hun baasjes.

B&B: Les Sources

Plaats: BelgiŽ > Ardennen > Manhay

Idyllisch hotel gelegen in de natuur.

Het familiehotel heeft acht hotelkamers, een goed restaurant en een salon met houtkachel.
Er is een gezellig terras en een grote tuin met een riviertje en diverse zitjes.
Honden zijn van harte welkom en mogen overal in het hotel komen.
Het hotel heeft een ruime parkeergelegenheid en biedt gratis Wifi

 

B&B: Snow View Lodge

Plaats: BelgiŽ > Medendorf > BŁllingen

B&B Snowview Lodge beschikt over 3 tweepersoons gastenkamers in het hoofdgebouw. Er is een gezellige verblijfsruimte met open haard voor 's avonds en om te ontbijten. Snowview Lodge is gelegen in Natuurpark Hoge Venen - Eifel, een gebied van weidse valleien met door heggen doorsneden weilanden, uitgestrekte naald- en loofbossen en heldere beekjes. Medendorf wordt omringd door talrijke wandel-, fiets-, en MTB-routes.Hondenwelkom.com is een site waar wij voor u de leukste vakantiehuizen, boerderijen, giteīs, chaletīs, villaīs, campings en groepsaccommodaties hebben verzameld.
In alle accommodaties bent u met uw hond of honden van harte welkom. De accommodaties zijn gelegen in prachtige gebieden in BelgiŽ, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Website: www.hondenwelkom.com 

                   


 

                       

Website:www.zooplus.nl

 


Submenu

010 WEBDESIGN